ZVEZDA VEČERAS SLAVI, A DELIJE OBEĆAVAJU: Beograd je naš grad, ne sme da bude incidenata

Delije
Beta

Organizovana grupa navijača Crvene zvezde saopštila je da ne sme da se desi nijedan incident tokom večerašnje proslave titule fudbalskog kluba na ulicama Beograda.

 

– Jako bitna stvar je da kada krenemo, imamo na umu da je Beograd naš grad i ne sme da se desi nijedan incident koji će da baci mrlju na ovakav zvezdaški dan – navodi se u saopštenju “Delija”.

Fudbaleri i navijači Crvene zvezde proslaviće u subotu uveče titulu šampiona Srbije, prvo na stadionu “Rajko Mitić”, a potom i na ulicama prestonice.

Skrenuta je pažnja da će u Beogradu biti mnogo turista zbog završnog turnira košarkaške Evrolige i da ih navijači tih klubova “ne interesuju” dok crveno-beli proslavljaju titulu.

– Želimo da skrenemo pažnju ljudima da u šetnji kroz grad ne obraćaju pažnju na njih, ako ih uopšte bude bilo, jer nas oni ne interesuju. Želimo da se ovaj dan pamti po našoj proslavi i ni po čemu drugom. Da pokažemo koji je događaj najbitniji ovih dana za Srbiju i Beograd – ističe se u saopštenju.

Proslava će početi u 19.00 na stadionu “Rajko Mitić”, kada će fudbalerima tog kluba biti uručen trofej.

Utakmica protiv Voždovca igraće se od 20.00, a posle nje će igrači u otvorenom autobusu, praćeni navijačima otići do hrama Svetog Save, a potom nastaviti put do Kalemegdana.