HAOS U MADRIDU POSLE UTAKMICE: Fudbaleri Bajerna UPALI SUDIJAMA U SVLAČIONICU, intervenisala i policija! (VIDEO)

Real Bajern
dnevno.rs/kolaž

"Pljačke ne bi trebalo da se događaju u Ligi šampiona! Teško je podneti kada vas sudije ovako osramote."

 

U dramatičom revanšu, posle produžetaka, Real Madrid je pobedio Bajern (4:3) i ukupnim rezultatom 6:3 izborio sedmo uzastopno polufinale Lige šampiona. Da li je zaslužen plasman ili ne, polemiše se već uveliko.

Ipak, ogromu “mrlju” na trijumf Madriđana ostavilo je nekoliko skandaloznih, pogrešnih i nepromišljenih odluka sudije Viktora Kasaija, kao i njegovih pomoćnika. Jedno je sigurno – gosti iz Nemačke su drastično oštećeni!

Prva čudna odluka bila je kada je sudija Arturu Vidalu pokazao drugi žuti karton i “isključio ga” iz igre u 84. minutu. Čileanac je protivniku uzeo loptu, a da nije napravio prekršaj. Sudija je (prethodno) mogao Vidalu da pokaže drugi žuti karton zbog prekršaja nad Kazemirom. Isto tako, Kasai je Brazilcu oprostio drugi žuti karton pošto je zakasnio u duelu i preoštro startovao Robena.

SVI IMAMO PRAVO NA GREŠKU, ALI…

Svi imamo pravo na grešku. Ali, isto tako, svi dobro znamo kakve su nam sudije potrebne u ovoj fazi takmičenja – rekao je Alkantara.

Međutim, svoje pogrešno veče mađarski sudija je, uz pomoć asistenta, zaključio priznajući Ronaldov pogodak za 2:2, koji je postignut iz veoma očiglednog ofsajda.

Sumnjiv je bio i treći pogodak posle asistencije Marsela…

Kada se utakmica završila fudbaleri Bajerna su bili neutešni. Kod nekih je morala da interveniše i policija.

Naime, po završetku susreta Alkantara, Levandovski i Vidal su pokušali da potraže objašnjenje za nelogične odluke u svlačionici sudija, pa je u jednom trenutku reagovala i policija koja ih je, bukvalno, izbacila iz svlačionice. 

Ovakve pljačke ne bi trebalo da se dešavaju u Ligi šampiona. Nažalost, upravo smo to osetili na svojoj koži i malo se zamislili. Želeli smo da prođemo i u nama se nakupilo dosta besa u utakmici koju je odlučio sudija. Napravio je puno grešaka i izbacio nas iz Lige šampiona. Teško je podneti kada vas sudije ovako osramote, to vas jako naljuti – izjavio je Vidal, posle susreta.