PRVI “VEČITI DERBI” SEZONE: Da li Vujadin Savić PROPUŠTA i ovaj okršaj sa Partizanom?

Partizan i Crvena zvezda večeras od 19 časova u Humskoj odigraće prvi derbi ove sezone.

Derbi
print screen/twitter.com/☧Bojan T.☨

Na stadionu u Humskoj večeras od 19 časova (prenos na kanalima Arena sport 4 meseca besplatno na mts TV-u) Partizan i Crvena zvezda sastaće se u 9. kolu Superlige.

Biće to prvi “večiti derbi” ove sezone i 158. ukupno.

Meč u Humskoj sudiće Danilo Grujić.

Bez obzira na formu i postignute rezultate u prethodnom periodu, u derbiju nikada nema izrazitog favorita. Treneri obe ekipe, Zoran Mirković i Vladan Milojević, kao i igrači, ocenili su da je tako i ovog puta, iako i Partizan i Zvezda derbi dočekuju u dobrom trenutku.
Partizan ima pet pobeda u nizu u Superligi, a Zvezda sedam.

Ovaj derbi odlučuje i o prvom mestu na tabeli. Crvena zvezda je trenutno vodeća sa 21 bodom, a Partizan ima dva boda manje, ali i meč više od crveno-belih.

Vujadin Savić propušta derbi?

Crvena zvezda bi u 158. “večiti derbi” sa Partizanom mogla da uđe bez jednog od kapitena i najstandarnijih u timu – Vujadina Savića.

Iskusni štoper zadobio je lakšu povredu u duelu sa Napolijem, zbog koje je njegov nastup u najvećoj utakmici srpskog fudbala doveden u pitanje.

Ukoliko ne bude mogao na teren, njegovo mesto zauzeće Srđan Babić, koji ga je menjao i u prethodnom derbiju, kada je Savić izostao takođe zbog povrede.