KORAK BLIŽI LIGI ŠAMPIONA: Igrači Zvezde prezadovoljni posle pobede, ali revanš nije formalnost (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde rekli su da je ostvaren odličan rezultat protiv Suduve koja je pobedjena sa 3:0, ali da ne sme biti opuštanja u revanšu u Litvaniji.

Beta

– Imamo odličan rezultat pred revanš, sigurno je da smo favoriti, ali ne smemo da se opustimo. Moramo ponovo da damo sve od sebe kako bismo ostvarili cilj, a to je plasman u Ligu šampiona – rekao je Savić posle utakmice u Beogradu.

Crvena zvezda je pobedila Suduvu sa 3:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Presrećni smo zbog rezultata i pobede. Igrali smo veoma pametno i strpljivo, na kraju se to isplatilo. Stručni štab je odradio odličan posao kada je analiza protivnika u pitanju. Znali smo tačno šta će da rade i kako će da igraju. Čuo sam sa su posle utakmice komentarisali kako smo ih pročitali u svakom segmentu, to je još jedan dokaz da smo se sjajno pripremili – kazao je Savić.

Posebno mu je bilo drago zbog strelca prvog gola Lorenca Ebisilija.

– Drago mi je zbog Ebisilia što je postigao prvenac i ovacije publike kada je izlazio iz igre. Mnogo je važna ta hemija između igrača i navijača i siguran sam da će njemu podrška sa tribina biti dodatni motiv, kao što je i svima nama – naveo je Savić.

Filip Stojković je rekao da je zadovoljan što ekipa diže formu.

– Odlično smo pripremili utakmicu, maksimalno fokusirano ušli u meč i pružili smo partiju podjednako dobru kao neke iz prošle sezone. Od samog starta smo imali dosta šansi, brzo smo otvorili utakmicu i to nam je mnogo olakšalo posao. Mi koji smo igrali prošle godine novajlijama smo rekli da moramo borbeno da uđemo u utakmicu, da će to podići i publiku, koja će nama dati dodatnu snagu.Tako je i bilo, publika nas je nosila i oni su mnogo zaslužni za ovu pobedu – rekao je Stojković.

Nemanja Milić je kazao da je najvažnija pobeda bez primljenog gola.

– Najvažnije je da smo pobedili i da nismo primili gol, time smo ispunili cilj. I ranije sam igrao na poziciji špica, nije mi to strano. Trudim se, dosta trčim i zadovoljan sam kako sam odigrao. Imao sam neke šanse, ali kod nas u ekipi zaista nije bitno ko daje golove, važno je samo da pobedjujemo – kazao je Milić.

Revanš će se igrati sledeće srede u Litvaniji.