HOĆE LI BITI “TREĆA SREĆA”? Obradović se posle novog plasmana na F4 zahvalio igračima i navijačima!

obradović
euroleague.net

Legendarni trener se posle prolaska na još jedan "Fajnl for" Evrolige, zahvalio igračima i navijačima Fenerbahčea na velikoj podršci tokom čitave sezone.

 

Tim iz Istanbula se treći put u poslednje tri godine plasirao na završni turnir Evrolige, a jedan od razloga ovakve serije jeste prisustvo trenera Obradovića koji je kormilo ekipe preuzeo 2013. Fenerbahče će na čelu srpskim trenerom ali i uz pomoć naših igrači Bogdanovića i Kalinića , biti u prilici da se na svom parketu konačno domogne titule prvaka Evrope.

– Igrali smo veoma dobro i čvrsto u Atini, ali bio sam siguran da će Panatinaikos igrati daleko bolje na našem terenu. I, jesu u prvom poluvremenu, kada su nama najveći problem bile izgubljene lopte. U trećoj četvrtini smo podigli nivo igre i odlučili utakmicu – rekao je Obradović neposredno po završetku serije protiv Panatinaikosa, koju su njegovi puleni rešili sa maksimalnih 3:0 .

Finalni turnir će ove godine biti održan u Istanbulu, što je velika prilika za tim Fenera da uz pomoć domaće publike i osvoji elitno takmičenje.

– Hvala mojim igračima na odlično urađenom poslu. Takođe, hvala navijačima jer su stvorili neverovatnu atmosferu, njihova podrška bila je veoma posebna. I, naravno, puno sreće Panatinaikosu u Grčkom šampionatu – izjavio je Žoc.

Feneru se na završnom turniru pridružio i CSKA, našeg Miloša Teodosića, koji je u četvrtfinalnoj seriji sa 3:0, bio bolji od Baskonije.

U ostalim duelima je rezultat izjednačen 1:1, a naredna dva polufinalista biće pznata posle mečeva Darušafaka – Real Madrid i Efes – Olimpijakos.

Pobednik prvog duela ide na megdan Feneru, dok će CSKA biti protivnik pobedniku serije Efes – Olimpijakos.