KREĆE DOKAZIVANJE U NAJJAČOJ LIGI NA SVETU: Teodosić i zvanično u Klipersima, posebno se zhvalio SRBIJI (FOTO)

Teodosić
print screen/twitter.com/cskabasket/media

Miloš Teodosić i zvanično je postao član Los Anđeles Klipersa, posle čega se zahvalio svim svojim navijačima, a posebno "njegovoj Srbiji".

 

Kapiten reprezentacije Srbije i najbolji igrač Evrope potpisao je dvogodišnji ugovor sa timom iz Los Anđelesa vredan 12,9 miliona dolara.

Pre svega, hvala svim navijačima na interesovanju, posebno mojoj Srbiji. Kao što sam i želeo, napravio sam korak u karijeri ka NBA ligi. Postigao sam dogovor sa LA Klipersima, iako je bilo još nekoliko zainteresovanih klubova. Izabrao sam Kliperse jer mislim da je to najbolje za mene. Sada mi predstoji Evropsko prvenstvo sa Srbijom, a onda i dokazivanje u najjačoj ligi na svetu. Radujem se tome, volim izazove. Puno pozdrava svima i još jednom hvala na podršci!, napisao je Teodosić na Instagramu. 

Pred tridesetogodišnjim momkom iz Valjeva je težak zadatak, pošto trener Dok Rivers od njega očekuje da nadomesti odlazak jednog od najboljih plejmejkera sveta Krisa Pola. 

Rivers se pobrinuo da se Teo od prvog dana oseća kao kod kuče, priredivši mu iznenađenje, zajedno sa Blejkom Grifinom, kada je stigao u ‘Grad anđela’. 

S druge strane, Dokov sin baš i nije znao ko mu je novi saigrač. 

Miloš je pre odluke da dođe u najjaču ligu sveta postao prvak Evrope s moskovskim CSKA, a nastupao je još i za FMP Železnik, Borac iz Čačka i Olimpijakos.