“NE MOGU NAM ZABRANITI DA SANJAMO ČUDA”: Alimpijević želi punu Arenu pred veliki evroligaški izazov!

Dušan Alimpijević
Beta

U susret spektakularnom evroligaškom okršaju između Crvene zvezde i moskovskog CSKA, trener kluba sa Malog Kalemegdana apostrofirao je podršku publike kao značajan faktor u borbi protiv favorizovanog protivnika.

 

Košarkaši Crvene zvezde mts u sredu od 19 časova dočekuju još jednog evropskog giganta – moskovski CSKA. Crveno-beli će u ’’Beogradskoj areni’’ imati pred sobom izuzetno težak zadatak jer im u goste dolazi jedan od glavnih kandidata za evropski tron.

Pred utakmicu sa ’’Armejcima’’ na konferenciji za medije govorio je trener Crvene zvezde mts Dušan Alimpijević.

– Očekuje nas prva u nizu utakmica pred izuzetno težak raspored po kom u kratkom vremenskom intervalu igramo protiv CSKA i Olimpijakosa. Ekipa CSKA ima izuzetno moćan roster gde ne možete naći nijednu slabu kariku. Imaju 12 fenomenalnih igrača i predstavlja ekipu, po mom mišljenju, uz Fenerbahče i Olimpijakos imaju ambicije za Fajnal for. Mnogi ih već sa pravom vide tamo – rekao je Alimpijević a potom se osvrnuo na situaciju u svojoj ekipi:

– Mi smo uspeli da dođemo do određene svežine nakon brojnih putovanja. Protiv FMP-a smo odmorili neke nosioce i konačno su nam svi igrači na raspolaganju. Vrlo značajna stvar je što smo imali nekoliko dana za trening, a sigurno najznačajnije je da se oporavimo – zaključuje Zvezdin strateg.

Trener crveno-belih je pozvao navijače da ispune Beogradsku arenu.

– Uz molbu da navijači dođu u što većem broju, mislim da su čuda moguća, a nama niko ne može zabraniti da čuda sanjamo – rekao je Alimpijević, a preneo zvanični sajt kluba.