“Ovo je NAJLOŠIJA utakmica Crvene zvezde, još uvek se traži HEMIJA među igračima”

Milko Bjelica
Beta

Košarkaš Crvene zvezde Milko Bjelica ocenio je da je njegova ekipa protiv CSKA iz Moskve odigrala najlošiju utakmicu ove sezone i dodao da bi igra bila na višem nivou kada bi svaki igrač igrao bez pritiska i imao doprinos na parketu.

 

Mislim da smo odigrali najlošiju utakmica ove godine, ali takođe i protiv najtežeg protivnika. CSKA igra odlično, imaju izvanredan sastav. Bili su besprekorni i nisu nam dozvolili da igramo našu igru. S druge strane mislim da smo dosta slabo odigrali u napadu, nedopustivo smo šutirali slobodna bacanja i za tri poena što nas nije odlikovalo ove godine, rekao je Bjelica posle utakmice.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su sinoć na svom terenu od CSKA sa 85:59 u sedmom kolu Evrolige. Zvezdi je ovo treći uzastopni poraz i trenutno je 15. na tabeli sa dve pobede i pet poraza.

Imamo novu ekipu, dosta je novih igrača. Još uvek se traži hemija. Evidentno je da nismo igrali onako kako treba. Mislim da svaki igrač treba da da doprinos i nadam se da će to biti u narednim utakmicama. Treba da igramo koncentrisanije pre svega u napadu, da prevaziđemo barijere i da se oslobodimo pritska – rekao je Bjelica novinarima posle utakmice.

Tim Dušana Alimpijevića danas putuje za Atinu, gde ih u petak očekuje meč protiv Olimpijakosa, ekipe sa kojom je Zvezda igrala i u pripremnom periodu.

Raspored nam dosta ne ide na ruku i nezahvalno je sada prognozirati. Protiv Olimpijakosa smo igrali i u pripremnom periodu, mislim da smo im pružili otpor. Možemo da se nosimo sa njima. Treba da gledamo sebe i da poradimo na našim greškama i tako će doći do poboljšanja – rekao je Bjelica.

Utakmica između Olimpijakosa i Crvene zvezde igraće se sutra u Atini od 20 časova.