TAMIŠ NAMUČIO ŠAMPIONA: Zvezda u poslednjem minutu sačuvala prednost domaćeg terena!

Milenko Topić
Beta

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su danas Tamiš sa 94:87 (29:17, 21:27, 17:23, 27:20) u poslednjem, 10. kolu Grupe A Superlige Srbije.

Ekipa Milenka Topića je u “FMP areni” imala dosta problema protiv Tamiša, koji je pružio jak otpor, ali ipak nije uspeo da dođe do pobede.

Crveno-beli su igrali u serijama, ali su u poslednjoj deonici ipak uspeli da slome otpor rivala i dođu do pobede koja im je obezbedila prvo mesto pred plej-of.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Alen Omić sa 19 poena, a uz to je imao i 14 skokova, dok je Džejms Feldin dodao 17, a Branko Lazić ubacio je 14.

S druge strane u ekipi Tamiša istakao se Aleksandar Ilkić sa 18 poena, dok su po 14 ubacili Mladen Vitković, Stefan Savić i Dušan Knežević.

Tamiš je ovim porazom ostao bez šansi da se plasira u plej-of Superlige Srbije, pošto je posle 10 utakmica zauzima peto mesto sa tri trijumfa i sedam poraza u Grupi A, dok je Zvezda prva sa skorom 8/2.

Iako je u vrhu liste glumaca koji najviše zarađuju u Holivudu našli pretežno muškarci, poput Danijel Krejga, Dvajn Džonsona i Vin Dizela, na listi najplaćenijih su se svakako svojim filmskim projektima izdvojile i pojedine glumice.

Na prvom mestu, kada je reč o ženama, je američka glumica En Hatavej čija zarada za dugo najavljivani film “Barbi” (koji ćemo gledati 2020. godine) se procenjuje na 15 miliona dolara.

Odmah iza nje sledi glumica mlađe generacije, koja je već osvojila Oskara za ulogu u filmu “U dobru i u zlu”. Dvadesetsedmogodišnja Dženifer Lorens takođe je isplaćena 15 miliona dolara za ulogu u drami “Red Sparrow” koja je trenutno na repertoaru u bioskopima širom sveta.

Treće mestu, rangirano po visini zarade, zauzima Sandra Bulok koja je u filmu “Malci” (“Minions” iz 2015.) pozajmila glas istoimenim crtanim junacima, Za ovaj poslovni angažman plaćena je 10 miliona dolara.

tekst sa linkom