JOKIĆ IZLUDEO NOVICKOG: Denver ostao u borbi za plej-of, Lebron zaustavio Čarobnjake! (VIDEO)

Nikola Jokić
print screen/you tube.com/DownToBuck

Košaraši Denvera su na svom terenu bili bolji od Dalasa rezultatom 110:87 a srpski reprezentativac Nikola Jokić je još jednom pomogao ekipi da zabeleži važnu pobedu u borbi za plej-of.

 

Denver je nastupio bez povređenih Danila Galinarija i Emanuela Mudijeja a falio je i Kenet Farid.Najbolji u timu Nagetsa je bio Vil Barton sa 31 postignutim poenom. Jokiću je jedno dodavanje falilo do novog dabl-dabla. Za 24 minuta je imao učinak od 13 poena, devet asistencija i četiri skoka.

Minesota je na svom parketu poražena od Majamija rezultatom 113:115. Ekipu je do pobede predvodio slovenački internacionalac Goran Dragić sa 33 poena, a naš Nemanja Bjelica je za 14 minuta  imao je učinak od dva poena i tri skoka. 

Detroit je na svom terenu bio bolji od Filadelfije sa 113:96, a srpski reprezentativac Boban Marjanović nije ni ulazio u igru.

Meč koji je obležio prošlu noć odigran je u Vašingtonu, gde je gostujući Klivlend pobedio posle produžetka sa 140:135. Vedeta NBA lige Lebron Džejms je na 0,3 sekunde pogodio šut za tri poena i odveo utakmicu u produžetak. 

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kevin Lav sa 39 poena i 12 skokova a dok je Lebron Džejms postigao  32 poena i za njega rekordnih 17 asistencija. U poraženoj ekipi, bolji od ostalih bio je Bredli Bil sa 41 poenom i osam asistencija.