JOKIĆ O TEOVOM DOLASKU: “Odavno je stasao za NBA, ali NE PO SVAKU CENU” !

jokic
print screen/youtube.com/watch?v=vbHEmi4XGmA

Sve više se priča o eventualnom odlasku Miloša Teodosića u najjaču košarkašku ligu na svetu a jedan od timova sa najvećim pretenzijama za dovođenje srpskog pleja jeste Denver našeg Nikole Jokića.

 

Srpski tandem je posle samo jednog zajedničkog leta uspeo da se okiti srebrnom medaljom na Igrama u Riju. Činjenica da među njima postoji odlična saradnja i prijateljstvo, nije promakla prvom strategu kluba iz Kolrada Majku Melounu koji je već izrazio želju da sledećeg leta u svom timu vidi najboljeg plejmejkera Evrope. 

Vedeta Nagetsa Nikola Jokić, veruje da bi se Teodosić odlično snašao u NBA, ali samo pod uslovom da u klubu koji ga dovede dobije značajnu minutažu.

– On definitvno može da igra u ovoj ligi. Veoma je talentovan. Ipak, on ovde želi da dođe i da igra, hoće da igra košarku. Znam da ne bi došao ovde da greje klupu. Sve je samo pitanje vremena – rekao je Nikola Jokić.

Jokić je u izjavi koju prenosi B92, sumirao svoje učešće na prošlonedelnom Ol-star vikendu.

– Igrao sam malo kao plej, ali sam više bio zamena – nešto poput toga. Odlučio sam da radim na terenu samo ono što je potrebno. Nije bitno da li sam plej i da li sam talentovan za tu poziciju. Radim sve što treba na terenu kako bih ostao u igri –  kaže srpski reprezentativac.