TRENER DENVERA ZAHVALIO SRBIJI: “Srećan sam što treniram Jokića”

Majk Meloun
print screen/facebook.com/ Denver Nuggets

Velika pobeda Denvera u Čikagu, ostvarena je u sjajnom ambijentu koji su napravili srpski navijači a trener Denvera Majk Meloun, uputio je reči zahvalnosti fanovima u Junajted centru ali i svima koji prate Denver u Srbiji.

 

Srpski centar je sjajnim učinkom od 19 poena, 10 asistencija i 16 skokova vodio Denver do veoma važne pobede na gostovanju Čikagu, a utakmica je protekla u odličnoj atmosferi koju su priredili mnogobrojni srpski navijači.

Velika većina njih su fanovi Čikaga ali je još jedan sjajan nastup Nikole Jokića izazvao oduševljenje srpskih iseljenika, zbog čega je njegov tim na gostovanju imao možda i veću podršku nego u svom Pepsi centru.

Naklonost srpskih navijača je zapala za oko i treneru Denvera Majku Melounu, pa nije propustio priliku da prokomentariše podršku koja stiže sa obe strane Atlantika.

– Ono što bih želeo da poručim svim našim navijačima u Srbiji jeste hvala, pre svega što su nam dozvolili da imamo Nikolu Jokića. On je sjajan igrač, sjajan reprezenter Srbije i srećan sam što imam priliku da ga treniram. Dobro, ‘veri’ dobro – kazao je strateg Denvera.