RADONJIĆ PRED SUTRAŠNJI SPEKTAKL: “PAŠĆE I OLIMPIJAKOS, KAD – TAD” !

Dejan Radonjić
kkcrvenazvezda.com

Crvena zvezda se posle 26 odigranih kola nalazi na mestu koje vodi u četvrfinale Evrolige, ali kako kaže Dejan Radonjić, za konačni uspeh potrebno je još pobeda.

 

U susret novom spektaklu koji će beogradskoj publici prirediti Crvena zvezda i Olimpijakos, trener našeg šampiona veruje da njegova ekipa može do nove pobede iako je sutrašnji protivnik izuzetno kavalitetan.

– Olimpijakos je dugo u vrhu evropske košarke i ove sezone pretenduje za trofej Evrolige, tim su protiv koga nismo osetili slast pobede, svesni smo kakav nas posao očekuje, ali imamo pravo da se nadamo da možemo kvalitetno da odigramo – izjavio  je Radonjć na konferenciji za medije.

Pred Zvezdom su ove sezone padali najjači evropski klubovi i bivši šampioni Starog kontinenta, ali su Crveno-beli iz Pireja jedina ekipa u novijoj eri Evrolige koja protiv našeg ovogodišnjeg predstavnika nije osetila gorčinu poraza.

– U jednom trenutku slavićemo protiv Olimpijakosa, samo je pitanje kad. Ako ne ove, onda ćemo sledeću sezonu da sačekamo. Sutra nas očekuje specifičan meč, a očekujem da naši navijači nose. Znam da neće biti navijanja protiv Olimpijakosa, to je prirodno i jasno, ali nadam se da će nam pomoći da ostvarimo veliki rezultat – iskren je crnogorski stručnjak.

Zdravstveni bilten ekipe je mnogo bolji nego što je to bio slučaj u mečevima protiv Armanija i Budućnosti. Činjenica je da se Stefan jović oseća mnogo bolje, ali Radonjić priznaje da je u dilemi u vezi sa njegovim nastupom.

– Bio bih zadovoljan da i mi i oni budemo kompletni. Jović je bolje, ali je 12. marta poslednji put trenirao. Videćemo kada ćemo moći da računamo na njega. U svakom slučaju, drago nam je što je bolje. Temperatura mu je prošla, bolje se oseća i nadam se da ćemo ga u nekom trenutku imati u timu – kaže Radonjić.

Meč se igra u sredu 22. marta sa početkom od 19 sati.