POIGRAVA SE SA ŠAMPIONIMA: Nikola Jokić PONOVO BRILJIRAO, tri lopte ga delile od novog trip-dabl učinka! (VIDEO)

Nikola Jokic
printscreen

Srpski reprezentativac, Nikola Jokić, ponovo je pružao odličnu partiju u NBA ligi, ovoga puta protiv aktuelnog šampiona Klivlend Kavalirsa. Jokić je za 28 minuta u igri zabeležio 16 poena, deset uhvaćenih lopti i sedam asistencija u pobedi Denvera od 126:113.

Jokiću su samo tri uhvaćene lopte falile za novi tripl-dabl.

Trener Maloun je Jokića na parketu držao “samo” 28 minuta zbog ubedljivog vođstva koju je njegov tim imao većim delom utakmice. Denver je poveo krajem prve četvrtine i od tog trenutka nije ispuštao prednost koja je u nekoliko navrata iznosila i 20 poena.

Nagetse je krasila timska igra pa su sa dvocifrenim učinkom meč završila čak sedam igrača. Heris je postigao 21, Barton poen manje, Čendler je dodao 18, Farid i Jokić 17 a Mari 15 poena.

Klivlend je nakon dugo vremena ponovo bio u kompletnom sastavu, ali im to nije pomoglo protiv raspoloženih Nagetsa. Najefikasniji u redovima Klivlenda bili su Irving sa 33, Vilijams sa 19 i Džejms sa 18 postignutih poena.

Denver je zabeležio jako bitnu pobedu u trci za osmo mesto koje vodi u doigravanje i sada imaju skor od 34 pobede i 37 poraza. Klivlend je zadržao lidersku poziciju istočne konferencije sa skorom 46 pobede i 24 poraza