NEMA VREMENA ZA PLAKANJE: Zvezda ima novu šansu, neka se spremi Barselona!

crvena zvezda
kkcrvenazvezda

Dan posle nesrećnog poraza od Olimpijakosa, košarkaši Crvene zvezde su okrenuti ka novom iskušenju koje nosi gostovanje slavnoj Barseloni.

 

Veliki protivnik je tokom ovogodišnje sezone u Evroligi žestoko podbacio ali su na loš skor uticale povrede i nešto sporiji proces adaptacije trenera Jorgosa Barcokasa. To svakako neće umanjiti želju domaćina da baš u meču sa Crvenom zvezdom pruži dobru igru jer su Crveno-beli dobijajući velike protivnike i sami postali veliki.

– Posle iscrpljujućeg meča sa Olimpijakosom, sledi nam novi težak duel sa Barselonom. Moram da se osvrnem na prethodni meč koji bio izuzetni zahtevan za tim. Imamo malo vremena da se spremimo na najbolji mogući način, i pored činjenice da ćemo jedan veliki deo tog vremena provesti u putu ka Barseloni. Domaći tim, koji nas očekuje, ima veliki kvalitet, odlične igrače, ali činjenica i da su imali puno problema sa povredama. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i odigramo dobar meč u Barseloni – reči su trenera Radonjića pred 28. ovosezonski okršaj u eliti.

Jedan od igrača koji bi mogao da bude faktor odluke u sutrašnjem susretu, svakako je Nemanja Dangubić

– Fizički umor je tu, igramo dve veoma naporne utakmice između plej ofa ABA lige. A već sledi novo iskušenje u Barseloni. Imaju dobar tim, dosta kvalitetnih igrača. Nisu zadovoljni rezultatima, imaju dosta povređenih i to im je ove sezone stvorilo veliki problem. Ti momci su takmičari i sigurno će tražiti pozitivne stvari. Mi moramo da se potrudimo da maksimalno nametnemo svoj način igre – izjavio je Dangubić a preneo zvanični sajt kluba.

Meč Crvene zvezde i Barselone igra se u petak 24. marta od 21 sat u Blaugrani.