NOVICA PRED DERBI: “Ono što se dešava u porodici, ostaje u porodici”

Novica Veličković
print screen/Instagram.com/novica_velickovic

Mnogo toga dobrog je Novica Veličković dao Partizanu u proteklih godinu dana. Neverovatnom enrgijom koja čini da Pionir proključa osvojio je srca navijača, a košarkaško znanje mu je omogućilo da postane i kapiten slavnog kluba.

⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️

A post shared by Novica Velickovic (@novica_velickovic) on

I pored neverovatne reputacije koju je stekao fanatičnim odnosom prema klubu i košarkaškoj igri, nedavna svađa sa prvim trenerom Džikićem pretila je da baci senku na imidž “ljubimca Grobara” . Ipak, nesporazum je rešen a Veličković ne želi da previše priča o tome.

– Možemo da pričamo o derbiju, ali ono što se dešava u porodici, ostaje u porodici – rekao je kapiten u izjavi za Sportski žurnal.

Partizan se večeras sastaje sa najvećim rivalom, koji ove godine igra najbolju košarku u poslednjih dvadesetak sezona. Kapiten crno-belih je još jednom pohvalio ovogodišnje Zvezdine rezultate, uz napomenu da i to može biti veliki motiv Partizana u predstojećem derbiju. 

– Derbi je utakmica, potpuno različita od svih drugih. Ne treba trošiti reči o tome kakvu sezonu crveno-beli imaju iza sebe, ali upravo to nas inspiriše da pružimo sve od sebe i pokažemo da ovaj tim vredi više nego što mnogi misle – reči su Novice Veličkovića.

Meč počinje večeras od 20 sati u dvorani “Aleksandar Nikolić” .