MILOJEVIĆ POZIVA NAVIJAČE: “Neka nam HUK SA TRIBINA donese pozitivnu energiju!”

Vladan Milojević
Beta

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je danas na konferenciji za novinare povodom sutrašnjeg meča između Crvene zvezde i CSK, da se ekipa dobro spremila za dvomeč šesnaestine finala Lige Evrope.

 

Ne treba trošiti reči o CSKA. Dolaskom Muse su dobili na kvalitetu u napadu. Poslednja linija ima preko 1000 utakmica. Mi smo dobro radili tokom priprema, odigrali utakmice na dobrom nivou – rekao je Milojević.

Svi prvotimci su zdravi.

Boaći je odradio trening, to me raduje. U konkurenciji je za tim. Ulogu favorita je prepustio rivalu, borićemo se. Pribojavali smo se da ćemo igrati pred praznim tribinama, ali eto imaćemo podršku delija, naseg 12. igrača – dodao je Milojević.

Kaže da ima dileme oko sastava tima.

Nadam se da ću do pred utakmicu da ih otklonim. Napad je najbolja odbrana. Svako drugačije razmišljanje je pogrešno. Pred nama je prvo poluvreme od 180 minuta, nema mesta kalkulacijama.

Na komentar da će uz Zvezdu biti pun stadion, Milojević kaže da Zvezda zaslužuje spektakl.

Zvezda zaslužuje ovaj događaj, spektakl. I Beograd i Srbija. Neka huk s tribina negativno utiče na rivala, a nama da neka donese pozitivnu energiju – rekao je Milojević i poručio da ne misli da će ovo biti najveća utakmica koju vodi u njegovoj karijeri.

Svaka naredna je najveća. Sportista treba tako da razmišlja. To pokušavam da prenesem i igračima – dodao je on.

Kange nema, ali to ne utiče na razmišljanje trenera Milojevića.

Nemamo Kangu, ali ćemo naći rešenje. Zvezda je veliki klub. Svi mi ćemo jednog dana da odemo. Bitno je da imamo kolektiv, da su igrači drugari i da se poštuju. Dosad su pokazali veliko jedinstvo – rekao je Zvezdin trener i dodao da će crveno – beli večeras odraditi poslednji trening pred utakmicu, na pomoćnom terenu, kako bi se sačuvao glavni teren.

Sutra ćemo se naspaviti, dogovoriti i odigrati lepu utakmicu – poručio je na kraju Vladan Milojević.

Za utakmicu Crvena Zvezda – CSK koja se sutra od 18 sati igra na stadionu “Rajko Mitić” ostalo je oko 5000 neprodatih karata za sve tribine.

Očekuje se da će se na tribinama u Beogradu, sutra uveče naći i oko 500 navijača moskovskog CSK.