“MIRNA GLAVA, VRELO SRCE”: Partizan BEZ EUFORIJE dočekuje Plzenj

Partizan
fss.rs

Fudbaleri Partizana igraju u četvrtak u Beogradu od 21.05 protiv Viktorije Plzenj prvu utakmicu šesnaestine finala Lige Evropa. Tim povodom, Marko Janković je izjavio da ekipa bez euforije ulazi duel sa češkim klubom.

 

Nema nikakve euforije, dobro smo radili i radimo do utakmice u koju ulazimo mirne glave, ali vrelog srca. Bez arogantnog stava, idemo iz skromnosti da damo sve od sebe i ostvarimo što bolji rezultat, rekao je Janković.

Fudbaleri Partizana igraju u četvrtak u Beogradu od 21.05 protiv Viktorije Plzenj prvu utakmicu šesnaestine finala Lige Evropa. Crno-beli su izborili plasman u nokaut fazu Lige Evropa prvi put posle 12 godina.

Napravili smo veliki uspeh, ali u Partizanu se uvek traži više. Čak i kada ostvarite nešto što niko nije očekivao mora se ići i preko te granice, na viši nivo. Svi očekuju od nas da prođemo Plzenj koji nije zvučno ime, ali je izuzetno dobra ekipa – naveo je Janković.

Plzenj je tokom priprema i gubio i dobijao sa po 5:1, a Partizan je na pripremama igrao protiv ekipa iz tog regiona.

Ekipe iz te regije igraju otprilike na isti način, agresivno. Moramo na agresiju da odgovorimo agresijom, ali i da nametnemo našu igru – dodao je fudbaler crno-belih.

Janković je rekao da ekipi od punog stadiona i nokaut faze Lige Evropa ne treba veća motivacija i pozvao navijače da podrže svoj klub i ne naprave nijedan incident.

Poruka je da dođu u što većem broju, u šta i ne sumnjam. Da ne prave ni najmanji incident jer će nas to koštati u budućnosti. Treba da budemo svi kao jedan svih 90 minuta, bez negativnih komentara bilo kome, jer to niko nije zaslužio. Svako od nas će dati maksimum, u to budite sigurni – naveo je Janković.