“NA POBEDU U SALCBURGU”: Krstičić veruje da je došlo vreme za povratak Zvezde u evropsku elitu

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić rekao je danas da će njegova ekipa ići na pobedu u revanš utakmici baraža Lige šampiona protiv Salcburga, pošto dugo čeka na plasman u grupnu fazu najelitnijeg evropskog takmičenja. 

Beta

– Već smo obezbedili učešće u Ligi Evropa, što je veliki uspeh za svaku ekipu, ali mi se time ne zadovoljavamo. Svako ovde zna da Zvezda uvek ima najveće ambicije i da su pred nas uvek postavljeni najviši ciljevi. Zato idemo u Salcburg da pobedimo i da napravimo korak više u odnosu na prošlu sezonu. Mnogo godina se čeka na grupnu fazu Lige šampiona i verujem da je sada došao trenutak da vratimo Zvezdu tamo gde joj je i mesto, među velikane evropskog fudbala – rekao je Krstičić.

Fudbaleri Zvezde danas putuju u Austriju, gde će u sredu od 21 čas igrati protiv Salcburga, revanš utakmicu baraža za Ligu šampiona. U prvoj utakmici u Beogradu bilo je 0:0.

– Salcburg je odlična ekipa, zato je bilo važno da na svom terenu ne primimo gol. Naša odbrana je još jednom pokazala da je neprobojna i smatram da imamo dobar rezultat. Odlično smo se taktički pripremili za utakmicu, ali u ovakvim utakmicama srce igra ogromnu ulogu. Mislim da će naše zajedništvo i ljubav prema crveno-belim bojama, kao i ogromna želja za uspehom, doprineti tome da se mi radujemo – naveo je on.

Krstičić je rekao da očekuje veliku podršku navijača sa tribina Red Bul arene.

– Vlada ogromno interesovanje za utakmicu među našim navijačima i siguran sam da ćemo osetiti njihovu pozitivnu energiju – dodao je Krstičić.