OBRADOVIĆ O PARTIZANU: “Želim da pomognem, ali me niko ne zove”

obradović
euroleague.net

"Svi znaju moj odnos prema klubu i šta osećam prema tom klubu. Uvek sam voljan da pomognem", rekao je najtrofejniji stručnjak u istoriji evropske košarke.

 

Iskusni strateg je govorio o krizi u klubu i tome da želi da pomogne, ali da ga do sada niko nije pozvao. Kako kaže za crno-bele je tu kad god da pozovu.

– Treba da se vrati ono što je krasilo klub, pre svega odnos sa navijačima, da bude na nivou koji je bio godinama, da se publika vrati i podrži Partizan. S moje strane želim sve najbolje svima koji su u Partizanu, a navijačima apel da im pomognu. Žao mi je. Šta drugo mogu da kažem. Nadam se da će svi koji su u Partizanu smoći snage da izađu iz te situacije. To im od srca želim – rekao je popularni ‘Žoc‘ i nastavio:

– Uvek sam spreman da pomognem, ali meni se niko nikada nije obratio. Nikada. Svi znaju moj odnos prema klubu i šta osećam prema Partizanu. Ja sam uvek voljan da pomognem. Mislim da s moje strane bilo ko, s bilo kakvom željom da mi se obrati, probaću da pomognem koliko je to u mojoj moći – kaže Obradović.

Trofejni stručnjak je potom govorio i o Zvezdi, kao i njenim rezultatima u Evroligi.

– Sa mladim timom, igračima od prošle godine, nekim novajlijama, imaju četiri važne pobede, a mogli su još i neku. Igraju izuzetno dobro, imaju pozitivnu atmosferu, posebno zbog fantastične podrške. Autsajdera nema, ponavljam, u ovakvoj Evroligi svako svakog može da dobije – zaključio je Obradović u razgovoru za Blic.