Vesti  Sport  /  Ostali sportovi

MISTERIJA IVANINOG POSLEDNJEG SKOKA: Pogledajte KADAR PO KADAR šta se sinoć dogodilo u Londonu (VIDEO)

Najboljoj srpskoj atletičarki Ivani Španović medalja je sinoć u Londonu izmakla bukvalno za centimetar, a o onome što se dešavalo prilikom njenog šestog skoka u finalnoj seriji još dugo će se raspravljati.
Autor: Dnevno.rs Foto: Printscreen
Vreme: 10:53h | 12. avgust. 2017.
1

 

Ivana Španović je vodila nakon druge serije sa skokom 6,96 metara. Kada je skočila u poslednjoj seriji, na snimku je izgledalo kao da je premašila sedam metara. Međutm, zvanični podaci pokazali su da je to bio skok od 6,91 metara.

 

Ivanin broj sa leđa je otpao i dodirnuo pesak i to je zaračunato kao dužina njenog skoka!

 

Ovaj rezultat Ivanu je ostavio bez medalje. Naša najbolja skakačica zauzela je 4. mesto, a bronza joj je izmakla za samo centimetar - rezultat Amerikanke Tijane Bartoleti bio je 6,97. Zlatna medalja pripala je Britni Riz (7,02) takođe iz SAD, a srebro Ruskinji Dariji Klišini (7,00).

 

 

Ivana Španović je za RTS rekla da je uložen protest na njen šesti skok u finalnoj seriji u Londonu ali da je nakon pregleda snimka odbijen.

 

 

– Koliko god da mi je teško da priznam, ovo su normalne stvari u sportu i jednom je moralo da se desi. Da sam bila sposobna za medalju – bila sam. Da li za zlatnu, vi možete najbolje da procenite – rekla je Ivana zahvalivši se svima koji su je podržavali.

 

 

Nakon takmičenja, Ivana se oglasila na društvenim mrežama vidno razočarana ovakvim raspletom.

 

– Nepravda. Iz Srbije sam. Znam da je zlato moje kad-tad – napisala je Španovićeva na Tviteru.

 

Komentari

mpzahar 12 Aug, 12:32h kaže:

Tako ti j moj siroti oce i zec vadi pistolj na siroce.Juce Cavic, posle Toga Nole Djokovic,onda vatrepolisti sa onim izmisljenim petercem, pa sada i Ivana Spanovic.Ali ne mogu nam nista Sem da se brukaju i kradu naciju u svemu bolju o njih.Zapad je leglo pokvarenihg ljudi u svim vaznijim domenima Zivota.I Ruse su udaljliu isti oni koji su nadmeneo odbili da se njihovi sportisti testiraju na Doping.Sve mi se cini da je treci svetski rat vec poceo prvo u ekonomji, onda u sportu i na kraju valjda treba be daj Boze da se zavrsi finalnim obracunom izmedju Sotone i Ahrabdjel MIhajla koji znamo kako se u Bibliji zavrsio.

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.