SELEKTOR EVROPSKIH PRVAKINJA: “Osvojile su prvenstvo bez ijedne mrlje, sada neka slave i uživaju”

Terzić
Beta

Trofejni selektor je bio veoma ponosan na sve odbojkašice u svojoj ekipi, rekavši da se osvojile Evropsko prvenstvo "bez ikakve mrlje" .

 

– Šta reći posle ovakve utakmice i ovakvog rezultata. Velika sreća, veliko zadovoljstvo… Pre svega sam ponosan na devojke, koje su ovo Evropsko prvenstvo odigrale na način koji odavno nije vidjen. Igrale su u takvom ritmu da protivniku ni u jednom trenutku, ni u jedno meču nisu dale gram šanse da može da pobedi – rekao je Terzić.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je večeras Evropsko prvenstvo, pošto je u finalu u Bakuu pobedila Holandiju sa 3:1 u setovima.

– Odigrale su ovo prvenstvo bez ijedne mrlje. Osvojeno je Evropsko prvenstvo… Pokazale su da su najbolja ekipa, po svim parametrima su najbolje, a i sami rezultati govore. Niko ne može da im prigovori. Sada treba da slave i da uživaju – rekao je selektor.

Reprezentaciji Srbije je ovo četvrta medalja na kontinentalnim šampionatima, a druga zlatna, nakon trijumfa 2011. godine u Beogradu.

Svi koji su uživali u njihovim maestralnim partijama, moći će da ih pozdrave večeras od 19.30. Svečani doček šampionki Evrope održaće se na platou ispred Skupštine grada.