REZULTAT NIJE IMPERATIV: “Zvezda da se predstavi u NAJBOLJEM SVETLU i dokaže da može da parira NAJJAČIM EKIPAMA”

FK Crvena zvezda
Beta

"Očekujem od ekipe da pruži dobru igru i da se zvezdaškoj javnosti predstave u najboljem mogućem svetlu."

 

Koktel pred meč u Ligi Evrope protiv Arsenala, kome su prisustvovali fudbaleri koji su 1978. godine pobedili londonski klub u osmini finala Kupa UEFA (FOTO: Beta)

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da će utakmica protiv Arsenala biti dobra prilika da fudbaleri srpskog kluba shvate da mogu da pariraju najboljima.

Ne mislim da jedna utakmica može da bude prekretnica, ali ova protiv Arsenala može da bude takva da naši fudbaleri shvate da mogu da igraju i protiv najboljih ekipa na svetu, rekao je Mrkela agenciji Beta.

Zvezda će u četvrtak igrati protiv Arsenala u trećem kolu Grupe H Lige Evropa.

Ovo je jedna dobra prilika da se igrači predstave u najboljem svetlu, a rezultat uvek dolazi sam po sebi. Ekipa od početka sezone deluje dobro, u Zvezdi moraš da imaš kontinuitet. Jedna utakmica ne znači ništa. Ovo što se dešava, sva ova lepa priča i euforija nije posledica jedne utakmice nego više dobrih – kazao je sportski direktor crveno-belih.

On je naveo da mu rezultat protiv Arsenala nije imperativ, već da se ekipa predstavi u najboljem svetlu.

Rezultat u ovakvim utakmicama za mene nikada nije bio imperativ. On se postavlja kao imperativ, ali ja očekujem od ekipe da pruži dobru igru i da se zvezdaškoj javnosti predstave u najboljem mogućem svetlu – rekao je Mrkela.

Utakmica izmedju Zvezde i Arsenala počeće u četvrtak u 19.00 na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu.