BROJI DANE DO POVRATKA: Posle operacije i rada u teretani Novak ponovo TRENIRA SA REKETOM! (FOTO)

Novak Đoković
Beta

Srpski teniser se posle Australijan Opena odlučio za hirušku intervenciju na desnom laktu, a poslednje informacije govore da Novak Đoković ponovo trenira sa reketom.

 

Đoković se užurbano sprema za povratak, a za rad sa reketom odabrao je teniski centar  “Piatti”.

– Počastvovani smo što je Novak Đoković danas odlučio da izabare naš centar da krene ponovo sa udaranjem (loptice)… nadamo se da ćemo mu biti dobre sreće za njegov uspešan povratak! Idemo Nole – objavljeno je na Fejsbuku. 

Novak je sredinom prošle godine objavio da se povlači na šest meseci kako bi sanirao povredu lakta, koja mu stvara probleme poslednjih nekoliko sezona. Povratak je usledio na prvom grend slem turniru u sezoni, ali je eliminacija u osmini finala pokazala da oporavak nije protekao onako kako je planirano.

Na kraju se Novak odlučio za hirušku intervenciju koja je urađena u Švajcarskoj, a sada svi željno iščekuju da vide kako će Novak igrati posle druge pauze u veličanstvenoj karijeri.

Zvanično je Đoković podneo prijavu za turnir u Indijan Velsu koji počinje u martu, ali ne treba očekivati da će žuriti sa povratkom.