ŠAMPIONSKI TANDEM: Novak ponovo trenira sa Vajdom, a ovo je njegov SPECIJALNI ZADATAK! (VIDEO)

nđ
instagram@djokergram

Vest da Novak Đoković ponovo sarađuje sa svojim dugogodišnjim trenerom Marjanom Vajdom brzinom svetlosti je obišla planetu, a iz štaba našeg najboljeg tenisera kažu da je saradnja obnovljena zbog što bolje pripreme za sezonu na šljaci.

 

U ovom trenutku ne postoji konkretan dogovor oko dalje saradnje, niti se razgovaralo o dužini trajanja njihovog zajedničkog rada, stoji u saopštenju Novakovog tima.

– Marjan je došao da pomogne. U ovom trenutku ne postoji konkretan dogovor oko dalje saradnje, niti se razgovaralo o dužini trajanja njihovog zajedničkog rada. Ići će se korak po korak. Vajdina uloga u ovom trenutku je da pruži podršku Đokoviću kroz treninge i pripreme za sezonu na šljaci – stoji na početku saopštenja.

– Vajda se povukao iz tenisa pre godinu dana, kako bi proveo više vremena sa porodicom i ćerkama. Međutim, sada je uzbuđen što se ponovo našao na terenu. Uželeo se igre i ovog sporta, a jako mu je stalo da pomogne Novaku. Krenuli su da treniraju punom parom, i oseća se izuzetno pozitivna energija u timu – kažu iz Novakovog PR tima i dodaju: 

– Đoković je takođe srećan što je Vajda uz njega, obojica vole kad su zajedno. Ipak je to tandem koji je godinama ostvarivao vrhunske rezultate, besprekorno funkcionišu na terenu, i odlično se slažu van terena – stoji u saopštenju PR tima Novaka Đokovića.

Novak i Marjan raskinuli su uspešnu i trofejima ovekovečenu saradnju u maju prošle godine iz kako se navelo privatnih razloga.

Najbolji srpski teniser naredni turnir igraće od 15. aprila u Monte Karlu.