SRBIN U TREĆEM KOLU: Đoković brzinski “prešao” preko Sebaljosa!

Đoković – Sebaljos 3:0 (6:1, 6:2, 6:3).

đoković
beta

Novak je ekspresno savladao Argentinca Orasija Sebaljosa i plasirao se u treće kolo Vimbldona, gde ga očekuje duel sa boljim iz duela u kome se sastaju Britanac Kajl Edmund i Amerikanac Bredli Klan.

Lakši trening za Novaka Đokovića u Drugom kolu Vimbldona. Argentinac Sebaljos nije imao rešenja za odličnu igru našeg asa. Novak je dominirao, diktirao tempo, stvarao šanse i na kraju stigao do ubedljivog trijumfa i plasmana u treće kolo.

Od samog starta Novak je bio dominantan, uz jedan brejk ekspresno je poveo sa 3:0. Sebaljos uspeva da smanji na 3:1, ali to je bilo sve što je protivnik uradio u prvom setu, naš teniser uz još jedan brejk vezuje tri gema i osvaja prvi set sa 6:1.

Novak je nastavio da lomi protivnika i u drugom setu. Dva brejka prednosti na samom startu i naš teniser vodi sa 4:0. Potom Đoković mirno privodi set kraju – 6:2 u drugom setu.

U sličnom ritmu naš teniser je nastavio i u trećem setu, oduzima servis protivniku na samom startu, potom gemom osvojenim sa nulom dolazi do prednosti od 2:0. Potom se koncentrisao na svoj servis i lagano priveo set i meč kraju, koristivši svaku priliku da zapreti na servis protivnika. Pri rezultatu 4:3, naš teniser je zatražio medicinsku pomoć zbog bola u butnom mišiću leve noge. Na kraju, uz još jedan brejk, 6:3 u trećem setu.