CRNO-BELA ŽURKA UZ NEŽNIJI POL: Gde su i kako navijači Partizana PROSLAVILI 72. ROĐENDAN? (VIDEO)

Grobari
Beta

Kad je na 15,6 sekundi pre kraja utakmice Rada Vidović pogodila trojku, a Partizan poveo 64:60, bilo je jasno da će ova velika rođendanska žurka u Palati sportova potpuno uspeti!

 

Crno-bele su do kraja, uz konstantnu i sve jaču podršku gotovo 3000 navijača, prednost uspele da sačuvaju i svom klubu za 72. rođendan poklone pobedu.

Tako se završilo, a počelo je gotovo sat vremena pre. Već tada su navijači okupirali legendarnu halu sportova uz još čuveniju pesmu “Pođimo u halu na Novi Beograd”.

Nastavljeno je koncertom Grupe JNA koja je juče predstavila svoj novi album, što je bio njen poklon klubu iz Humske u njegovom posebnom danu.

Dok je Bojan Perić prozivao jednu po jednu košarkašicu Partizana, navijači su im uzvratili usklicima: “Crno-bele, volimo vas, volimo”. Potom su svi zajedno otpevali klupsku himnu i utakmica je mogla da počne.

A počela je furiozno za košarkašice Partizana koje su prelako povele 11:2, međutim, onda su još lakše startnu prednost ispustile.

Bilo je sasvim jasno da gošće iz Zagreba, iako pomalo zbunjene ambijentom u kome su se našle, neće tek tako lako odustati od borbe. Ona je trajala svih 40 minuta, rešena je trojkom Rade Vidović, petnaest sekundi pre kraja.