JEDVA SAČUVAO ŽIVU GLAVU: Golman hteo da ćerki čestita Uskrs, a onda je tašta ZAPUCALA sa terase! (VIDEO)

Šovkovski
print screen/youtube.com/Emre Can

Ukrajinski golman Aleksandr Šovkovski imao je na dan Uskrsa veliku neprijatnost, pošto je njegova bivša tašta zapucala pištoljem kada je želeo da poseti svoju ćerku.

 

Ukrajinski golman Aleksandr Šovkovski doživeo je u nedelju, na Vaskrs životnu dramu, pošto je njegova nekadašnja tašta čak tri puta pucala ka njemu iz pištolja.

– Došao sam da čestitam Uskrs ćerki, međutim kod kuće nisu bili ni moja bivša supruga, ali ni ćerka, već samo nekadašnja tašta Alenova Olga Leonidovna, koja je u prošlosti bila zavisnik od alkohola i za koju je policija dokazala da ga je koristila u velikim količinama. Ona je čak vređala i dizala ruku na moju ćerku – napisao je Šovkovski na svom Fejsbuk profilu.

Bivša tašta je potom pripucala na Šovkovskog, a sve je snimljeno kamerom prijatelja ukrajinskog golmana.

– Na početku ona me je gađala kamenčićima sa terase i u nekoliko navrata me je pogodila u glavu, dok je kasnije zapucala na mene iz pištolja. Ispalila je tri metka, a komšije su izašle da vide treba li mi pomoć. Tražio sam savet od njih kako da se ponašam, da li da zovem policiju da je uhapse ili da uđem u kuću i potražim ćerku, jer sam mislio da je unutra sa tom ženom. Ne shvatam kako ima dozvolu da koristi oružje – dodaje Šovkovski.

Šokovski se pre tri godine razveo od svoje supruge, a mnogi smatraju da je tašta glavni krivac za to.