LOVERNJ IMA SESTRU LEPU KAO ANĐEO! Kakva je SAMO CICA ova devojka, nije je bez razloga krio (FOTO)

Žofri Lovernj
Beta

Francuska manekenka Kamil Dugas skinula sve krpice pred foto-reporterom, a Žofri joj radi reklamu deleći fotke na društvenim mrežama...

Bivši košarkaš Partizana Žofri Lovernj ima veoma, veoma atraktivnu sestru-

Francuz je tokom dvogodišnjeg boravka u Beogradu skrivao lepu rođaku od srpske javnosti. Ipak, putem društvenih mreža otkrio je sve čari kojima raspolaže ova lepa plavokosa devojka, koja se zove Kamil Dugas i uspešno se bavi modelingom.

Posle seta „finih“ slika, Kamil je u poslednje vreme rešila da se razgoliti i pokaže svoje seksepilno telo. Francuskinja je manekenstvom počela da se bavi pre tri godine, a učestvovala je na revijama poznatih brendova u Parizu, Njujorku, Milanu, Berlinu i Istanbulu.

 

Back to my lovely Paris ? #model #happy #feelhome #france #love #picture @luigimiano #milano #italia

A photo posted by Camille Dugast (@camilledugast) on

Osim garderobe i donjeg veša, Kamil reklamira modele naočara i preparate za kosu. Radi za modne agencije „Sajlent models“ iz Pariza i „VN Model menadžment“ iz Grčke. Iza sebe ima i jednu naslovnu stranu, u poznatom modnom časopisu Miror.

Objavom fotografija svoje rođake Žofri Lovernj je pre nekoliko meseci bukvalno izazvao zemljotres na društevnim mrežama, pošto su njegovi fanovi odlepili za lepom Francuskinjom. Od tada se uvećao i broj njenih obožavalaca, a čini se da joj je brat napravio odličan marketing.

 

Good morning Milano ? #milano #italia #morning #picture #lucbraquet #paris

A photo posted by Camille Dugast (@camilledugast) on

Fanovima je Kamila nedavno otkrila kako izgleda radni dan manekenke:

– Ustajem u četiri ujutro, odlazim u kupatilo, posle toga doručkujem i vozač me već u pet sati vozi na set. Snimamo na plaži u ranim jutarnjim satima, spremaju mi kosu i šminkaju me. Slikanje počinje tačno u sedam. Naporno je, imam samo kratko pauzu u 9.30, a onda radimo sve do ručka. Posao se završava tek u 19.30 časova, skidam šminku, tuširam se i mrtva umorna dolazim kući. Sutra me čeka sve to ponovo.

 

Dreamy Mood ☁️ #paris #dreamy #mood #evening #picture #ArnoLam

A photo posted by Camille Dugast (@camilledugast) on