SNAŽNA poruka JELENE ĐOKOVIĆ o DECI i RODITELJSTVU: Noletova supruga DIRLJIVOM PRIČOM raznežila MAME i TATE širom sveta

Novak i Jelena
Instagram/jelenadjokovicndf

Supruga Novaka Đokovića veoma je aktivna na Instagramu - ona se redovno trudi da svojim fotografijama i postovima prenese snažnu poruku o ljubavi, miru i porodicu.

Njen najnoviji post bio je potpuno u tom duhu – Jelena je pokušala da u par rečenica dočara značaj zajedništva i porodice u današnjem burnom svetu. 

Lepa Beograđanka naznačila je da je autor ove predivne fotografije Noletov brat Marko, kao i da ju je baš ta slika inspirisala da shvati kako se kroz život menja odnos roditelja i dece.

“Ovo drvo je tako posebno! Ima prelepu energiju! Ako ga bolje zagledate, stablo je najvažnije jer čini osnovu za ostale grane i omogućava im da rastu. A, pogledajte tek grane. Tako snažne i gotovo nezavisne! Baš kao i deca i njihovi roditelji. Porodica je najvažniji kamen temeljca društva. Moramo da pružimo našim roditeljima ljubav i poštovanje za sve što su nam dali u životu, nebitno je da li je to mnogo ili malo. Međutim, kada dođe vreme (a to vreme jeko brzo dolazi), deca moraju da podižu svoje porodice i da postanu nezavisna. Ispunjena ljubavlju”, napisala je Jelena u komentaru.

 

This tree is so special!Such a beautiful energy. ? If you look at it better – The trunk of the tree is the most important since it gave base to the rest of the branches to grow… And look at those branches!! So strong and almost independent… Just like the children and their parents ? Families are the most important cornerstone of the society. We need to give to our parents love and respect for everything they gave us in life – doesn’t matter how little or lot that is. However, when it is time, and that time comes very soon, children need to start growing their branches and become independent… And yet full of love! Plus I got a great photo memory. Marko made a photo and It looks like the sun rays dressed me up ??????? ❤️❤️❤️❤️❤️ #marbella #spain

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on