Dvadesetogodišnji mladić Šejn Misler je dobio džekpot na Floridi i osvojio je neverovatnih 451 milion dolara.

 

Misler je imao svih pet brojeva i bonus broj, čime mu je pripao četvrti najveći iznos u istoriji američke lutrije. Prihvatio je isplatu od 282 miliona dolara umesto da mu se isplati puni iznos, na šta bi duže čekao.

Misler je rekao da je osećao da bi mogao da osvoji veliki novac na lutriji Mega Millions.

Nekoliko minuta nakon izvlačenja se oglasio na Faceboku i kratko napisao “Oh, Bože moj”.

On je tiket doneo u sedište državne lutrije u Talasiju u petak u pratnji svog oca i advokata. S novcem ima velike planove.

Imam samo 20 godina, želim da iskoristim novac za ostvarenje nekih želja, pomoći svojoj porodici i uraditi nešto dobro za čovečanstvo. Nameravam se pobrinuti za svoju porodicu i usput se zabaviti, ali i napraviti put za finansijski uspeh tako da mogu da ostavim nešto od sebe i za buduće generacije – rekao je Misler.

Misler je tiket kupio u lokalnoj prodavnici u rodnom gradu Port Ričiju udaljenom 64 km od Tampe. Iskoristio je opciju “Quick Pick” koja nasumično bira brojeve, a brojevi 28, 30, 39, 50 i 70 su činili dobitnu kombinaciju uz “Mega Ball” lopticu s brojem 10.

Ono što sam naučio dosad u životu je da oni koji razmišljaju pozitivno i ostanu verni sebi na kraju budu nagrađeni. Radujem se budućnosti – dodao je Misler.