Katarina Ostojić privatna detektivka iz Beograda, ulazi u rijaliti "Parove" u petak u 22 sata, kako bi otkrila isitnu o ubistvu Jelene Krsmanović Marjanović, saznaje Alo!.

 

Ona otkriva da je u ovom slučaju imala ulogu insajdera.

 – Ispričaću kako i kada sam upoznala Zorana Marjanovića i Zoricu Mitrović i otkriti njihovo pravo lice, kao i zbog čega sam morala da se povučem iz slučaja – zagonetno kaže Katarina Ostojić i najavljuje da će o tome otvoreno pričati u petak u “Parovima” na “Hepiju”.

Alo! je već pisao o detektivki iz Beograda Katarini Ostojić, koja je samoinicijativno vodila istragu o zločinu u Borči.

Putem Fejsbuka sam se dopisivala sa Zoranom i Zokom, isključivo zbog istrage koju sam vodila. Smislila sam taktiku kako da ih raskrinkam i proverim da li je Zoran zaista vidovit. Napisala sam mu da mogu da ga odvedem kod derviša, koji će tobože da mu kaže ko je ubio Jelenu. Odmah je pristao da se vidimo u gradu i razgovaramo o tome. Naravno, Zoka je došla sa njim, držeći ga pod ruku. Pre toga sam se nekoliko puta sretala sa Zokom nasamo. Bila sam i u njenom stanu u Bloku 45 i tamo viđala Zoranove stvari, ali njega nikada nisam zaticala. Derviša sam pomenula kako bih ga navukla da se sretnemo, a on se odmah primio! – tvrdila je tada Katarina Ostojić.