Sakrij oglas
 Veličina slova Priča se o terorizmu

Malezijski avion otet, sumnjaju Amerikanci

Američki istražitelji pretpostavljaju da je malezijski avion otet i da se nalazi na nepoznatoj lokaciji, prenosi 'Daily Mail'. Na ovo se sumnja zbog toga što je otkriveno da je avion leteo još četiri sata nakon poslednjeg kontakta sa kontrolom letenja.

Niko ne zna gde je bio nestali malezijski avion tokom četiri sata koje je najverovatnije proveo u vazduhu nakon poslednjeg kontakta sa kontrolom letenja. Za to vreme avion je mogao da preleti 2200 nautičkih milja.

To znači da je avion mogao da završi i u moru kod Pakistana ili Arabijskog poluostrva.

Američki istražitelji sumnjaju da je avion otet i poslat na nepoznatu lokaciju, da bi kasnije mogao da se iskoristi u druge svrhe.


Vezane vijesti
  • Autor: A.A.B.
  • Photo: sxc.hu
  • Datum: četvrtak, 13. mart 2014. u 12:20
 

      
Poslednje vesti
Svet Neiskusan pilot kriv za smrt 118 putnika

Veruje se da je pad aviona kompanije Er Alžira uzrokovan neiskustvom pilota i posade, koji su tom vazdušnom rutom leteli tek mesec dana.

Svet Ovako se traži nestala devojčica: Ni posle 29 godina policija nije odustala od nje!(VIDEO)

Osmogodišnja devojčica nestala je bez traga još davne 1985. godine. Policija i dalje radi na njenom slučaju i ne gubi nadu da će otkriti šta se sa njom desilo.

Svet Kolumbijci smislili novi način za šverc kokaina

Kolumbijska policija saopštila je danas da je uhapsila glavne šefove švercerske mreže kokaina koji su proizvodili male podmornice za dopremanje droge do SAD i Evrope.

Svet Ništa od primirja - Izrael gađa Gazu uprkos obustavi sukoba i rat se nastavlja

Humanitarno primirje Izraela i Hamasa trajalo je samo nekoliko sati umesto tri dana. Izraelski tenkovi vatrom odgovorili na raketni napad.

Izdvojeno
Najčitanije