Sakrij oglas
 Veličina slova Priča se o terorizmu

Malezijski avion otet, sumnjaju Amerikanci

Američki istražitelji pretpostavljaju da je malezijski avion otet i da se nalazi na nepoznatoj lokaciji, prenosi 'Daily Mail'. Na ovo se sumnja zbog toga što je otkriveno da je avion leteo još četiri sata nakon poslednjeg kontakta sa kontrolom letenja.

Niko ne zna gde je bio nestali malezijski avion tokom četiri sata koje je najverovatnije proveo u vazduhu nakon poslednjeg kontakta sa kontrolom letenja. Za to vreme avion je mogao da preleti 2200 nautičkih milja.

To znači da je avion mogao da završi i u moru kod Pakistana ili Arabijskog poluostrva.

Američki istražitelji sumnjaju da je avion otet i poslat na nepoznatu lokaciju, da bi kasnije mogao da se iskoristi u druge svrhe.


Vezane vijesti
  • Autor: A.A.B.
  • Photo: sxc.hu
  • Datum: četvrtak, 13. mart 2014. u 12:20
 

      
Poslednje vesti
Svet Besni snežna oluja u Americi, otkazani letovi!

Više od 3.000 avio letova danas je otkazano ili pomereno na severoistoku SAD gde besni snežna oluja uz ledenu kišu i sneg, uoči velikog praznika Dana zahvalnosti, kada se očekuju velike gužve.

Svet HAOS: Pogledajte orgije na ruskoj svadbi (VIDEO)

Nije neka tajna da su Rusi pomalo razuzdani, ali ovo se čak ni od njih nije očekivalo.

Svet STRAVA I UŽAS: Mobilni telefon mladića zabeležio poslednje trenutke njegovog života (FOTO)

Pre kobnog susreta studente je na medveda upozorila druga grupa planinara koji su se udaljavali od tog mesta. Uprkos tome, nastavili su da se kreću prema lokaciji gde je poslednji put viđen.

Svet DIRLJIVO: Roditelji slušali kako srce njihovog sina kuca u tuđim grudima (VIDEO)

Student Metju Heisler poginuo je u požaru pre osam meseci. Shrvani roditelji odlučili su da ispoštuju njegovu želju da donira organe i tako spasi nečiji život.

Izdvojeno
Najčitanije