Sakrij oglas
 Veličina slova Priča se o terorizmu

Malezijski avion otet, sumnjaju Amerikanci

Američki istražitelji pretpostavljaju da je malezijski avion otet i da se nalazi na nepoznatoj lokaciji, prenosi 'Daily Mail'. Na ovo se sumnja zbog toga što je otkriveno da je avion leteo još četiri sata nakon poslednjeg kontakta sa kontrolom letenja.

Niko ne zna gde je bio nestali malezijski avion tokom četiri sata koje je najverovatnije proveo u vazduhu nakon poslednjeg kontakta sa kontrolom letenja. Za to vreme avion je mogao da preleti 2200 nautičkih milja.

To znači da je avion mogao da završi i u moru kod Pakistana ili Arabijskog poluostrva.

Američki istražitelji sumnjaju da je avion otet i poslat na nepoznatu lokaciju, da bi kasnije mogao da se iskoristi u druge svrhe.


Vezane vijesti
  • Autor: A.A.B.
  • Photo: sxc.hu
  • Datum: četvrtak, 13. mart 2014. u 12:20
 

      
Poslednje vesti
Svet UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Ekstremisti masakriraju civile!

Na snimku koji je objavljen na Jutjubu prikazani su pripadnici ekstremističke grupe Boko Haram kako ubijaju nedužne civile koji leže licem ka podu, dok lider ekstremista uzvikuje da ih ubijaju jer su

Svet SKANDAL Političari akteri pedofilskih lanaca u Vestminsteru?

Britanska policija pokrenula je istragu o navodnih pet pedofilskih lanaca u središtu Vestminstera i u kojem su učestvovali 'veoma uticajni' političari, piše britanski dnevnik 'Dejli telegraf'.

Svet NAPETO Severna Koreja preti Vašingtonu odmazdom

Severna Koreja zapretila je danas da će se Beloj kući osvetiti ukoliko je SAD kazne za hakerske napade na američku kompaniju Soni što je dovelo do trenutnog povlačenja premijere američkog filma 'Inter

Izdvojeno
Najčitanije