Sakrij oglas
 Veličina slova Priča se o terorizmu

Malezijski avion otet, sumnjaju Amerikanci

Američki istražitelji pretpostavljaju da je malezijski avion otet i da se nalazi na nepoznatoj lokaciji, prenosi 'Daily Mail'. Na ovo se sumnja zbog toga što je otkriveno da je avion leteo još četiri sata nakon poslednjeg kontakta sa kontrolom letenja.

Niko ne zna gde je bio nestali malezijski avion tokom četiri sata koje je najverovatnije proveo u vazduhu nakon poslednjeg kontakta sa kontrolom letenja. Za to vreme avion je mogao da preleti 2200 nautičkih milja.

To znači da je avion mogao da završi i u moru kod Pakistana ili Arabijskog poluostrva.

Američki istražitelji sumnjaju da je avion otet i poslat na nepoznatu lokaciju, da bi kasnije mogao da se iskoristi u druge svrhe.


Vezane vijesti
  • Autor: A.A.B.
  • Photo: sxc.hu
  • Datum: četvrtak, 13. mart 2014. u 12:20
 

      
Poslednje vesti
Svet Džihadisti iz dana u dan dobijaju pojačanje: Strani borci pristižu u pomoć Islamskoj državi

Strani borci i dalje idu u Siriju da se bore na strani džihadista, bez obzira što međunarodna koalicija bombarduje položaje Islamske države u toj zemlji.

Svet VIDEO: Srušio se Virdžin galaktikov svemirski brod za turiste

Letelica 'Svemirski brod dva' kompanije Virdžin galaktik, eksplodirala je večeras nad pustinjom Mohave u Kaliforniji na probnom letu, a kako je saopštila američka policija, jedan čovek je poginuo a dr

Svet Novac leteo na sve strane: Zamislite da ste se našli na ovom putu

Vozači na jednom američkom autoputu u Merilendu otimali su se danas oko novčanica koje su letele iz blindiranog kamiona s novcem čija su se vrata otvorila.

Svet Predsednica države dobila sapun za rođendan

Predsednica Liberije Elen Džonson Sirlif, čija je zemlja najviše pogođena epidemijom ebole u zapadnoj Africi, dobila je za 76. rođendan lavor, sapun i sredstva za dezinfekciju, saopšteno je danas u Mo

Izdvojeno
Najčitanije