Sakrij oglas
 Veličina slova Priča se o terorizmu

Malezijski avion otet, sumnjaju Amerikanci

Američki istražitelji pretpostavljaju da je malezijski avion otet i da se nalazi na nepoznatoj lokaciji, prenosi 'Daily Mail'. Na ovo se sumnja zbog toga što je otkriveno da je avion leteo još četiri sata nakon poslednjeg kontakta sa kontrolom letenja.

Niko ne zna gde je bio nestali malezijski avion tokom četiri sata koje je najverovatnije proveo u vazduhu nakon poslednjeg kontakta sa kontrolom letenja. Za to vreme avion je mogao da preleti 2200 nautičkih milja.

To znači da je avion mogao da završi i u moru kod Pakistana ili Arabijskog poluostrva.

Američki istražitelji sumnjaju da je avion otet i poslat na nepoznatu lokaciju, da bi kasnije mogao da se iskoristi u druge svrhe.


Vezane vijesti
  • Autor: A.A.B.
  • Photo: sxc.hu
  • Datum: četvrtak, 13. mart 2014. u 12:20
 

      
Poslednje vesti
Svet Kanada pomaže Ukrajinu ekonomski i humanitarno

Kanada će povećati ekonomsku i humanitarnu pomoć Ukrajini, saopšteno je u Otavi gde je u jednodnevnoj poseti ukrajinski predsednik Petro Porošenko.

Svet FBI: Raste podrška džihadistima

Podrška grupi Islamska država je porasla od kada su SAD pokrenule vazdušne udare u Iraku, saopštio je FBI. Obama: SAD neće ući u kopneni rat.

Svet Poljski emigranti traže da i nezavisna Škotska ostane u EU

Poljski gastarbajteri u Škotskoj apelovali su da i u slučaju da Škotlanđani sutra na referendumu izaberu nezavisnost, Škotska ostane u Evropskoj uniji, javljaju poljski mediji.

Svet Rusija podržava ukrajinski zakon o široj autonomiji dela Ukrajine

Zakon koji je juče izglasao ukrajniski Parlament za davanje 'specijalnog statusa' oblasti Donbas, uporišta proruskih pobunjenika na istoku Ukrajine, je 'korak u dobrom pravcu', saopštilo je danas rusk

Izdvojeno
Najčitanije