Sakrij oglas
 Veličina slova Priča se o terorizmu

Malezijski avion otet, sumnjaju Amerikanci

Američki istražitelji pretpostavljaju da je malezijski avion otet i da se nalazi na nepoznatoj lokaciji, prenosi 'Daily Mail'. Na ovo se sumnja zbog toga što je otkriveno da je avion leteo još četiri sata nakon poslednjeg kontakta sa kontrolom letenja.

Niko ne zna gde je bio nestali malezijski avion tokom četiri sata koje je najverovatnije proveo u vazduhu nakon poslednjeg kontakta sa kontrolom letenja. Za to vreme avion je mogao da preleti 2200 nautičkih milja.

To znači da je avion mogao da završi i u moru kod Pakistana ili Arabijskog poluostrva.

Američki istražitelji sumnjaju da je avion otet i poslat na nepoznatu lokaciju, da bi kasnije mogao da se iskoristi u druge svrhe.


Vezane vijesti
  • Autor: A.A.B.
  • Photo: sxc.hu
  • Datum: četvrtak, 13. mart 2014. u 12:20
 

      
Poslednje vesti
Svet DOLIJAO: Uhapšen serijski ubica sedam žena

Policija u američkoj saveznoj državi Indijana je u sklopu istrage o ubistvima sedam žena čija su tela pronađena tokom vikenda uhapsila osumnjičenog, koji je rekao da je počeo da ubija ljude pre 20 god

Svet Preminuo još jedan radnik UN od ebole

Pripadnik misije Ujedinjenih nacija u Sijeri Leoneu umro je od posledica ebole, i on je treća žrtva ovog virusa među zaposlenima u misiji svetske organizacije, saopštio je danas portparol UN.

Svet Ima nade: I bolničarka iz Norveške izlečena od ebole

Norveška medicinska sestra, koja je bila zaražena virusom ebole tokom misije u Sijera Leoneu, je izlečena, saopštio je norveški ogranak 'Lekara bez granica'.

Svet Pod nadzorom još 120 osoba zbog ebole

Još oko 120 osoba je u SAD pod nadzorom zbog moguće zaraze ebolom, budući da su imali kontakt sa jednom od tri osobe obolele od te bolesti.

Izdvojeno
Najčitanije