Sakrij oglas
 Veličina slova Priča se o terorizmu

Malezijski avion otet, sumnjaju Amerikanci

Američki istražitelji pretpostavljaju da je malezijski avion otet i da se nalazi na nepoznatoj lokaciji, prenosi 'Daily Mail'. Na ovo se sumnja zbog toga što je otkriveno da je avion leteo još četiri sata nakon poslednjeg kontakta sa kontrolom letenja.

Niko ne zna gde je bio nestali malezijski avion tokom četiri sata koje je najverovatnije proveo u vazduhu nakon poslednjeg kontakta sa kontrolom letenja. Za to vreme avion je mogao da preleti 2200 nautičkih milja.

To znači da je avion mogao da završi i u moru kod Pakistana ili Arabijskog poluostrva.

Američki istražitelji sumnjaju da je avion otet i poslat na nepoznatu lokaciju, da bi kasnije mogao da se iskoristi u druge svrhe.


Vezane vijesti
  • Autor: A.A.B.
  • Photo: sxc.hu
  • Datum: četvrtak, 13. mart 2014. u 12:20
 

      
Poslednje vesti
Svet U Izraelu poginulo dete tokom raketnog napada

Četvorgodišnji izraelski dečak ubijen je u svojoj kući raketom koja je ispaljena iz pojasa Gaze u sektoru Sdot Negev, istočno od palestinske enklave, saopštila je izraelska vojska.

Svet Posle 10 dana zadržavanja: Humanitarna pomoć ušla u Ukrajinu

Svih 280 ruskih kamiona humanitarne pomoći za Donbas su ušli u Ukrajinu posle 10 dana zadržavanja na rusko-ukrajinskoj granici, saopštava agencija Interfaks.

Svet Ovo je 'Lejdi Al Kaida': Njena sloboda džihadistima vredi kao život američkog novinara (FOTO)

Pre nego što je suma koju su tražili za otkup Džejmsa Folija, američkog novinara, dostigla 100 miliona dolara, džihadisti su u SAD poslali spisak zarobljenika čije oslobađanje traže kako bi ga pustili

Izdvojeno
Najčitanije