Vesti  Zdravlje

LEK SE NALAZI U VAŠEM DOMU: Rešite se MRLJA ISPOD PAZUHA uz pomoć prirodnih sastojaka!

Neke od ovih sastojaka već imate u svojoj kuhinji.
Autor: Alo Foto: Printscreen/Youtube
Vreme: 18:48h | 08. januar. 2018.
0

 

 

Krastavac

 

Ovo zeleno povrće hladi i hidrira kožu i zbog svojih prirodnih sastojaka služi za prirodno izbeljivanje kože.

Možete iscediti krastavac, a potom pamučni tufer potopiti u sok i aplicirati na tamni predeo ispod pazuha. Postupak ponavljajte više puta dnevno.

 

Krompir

 

Ovo povrće je bogato kiselinama zbog čega predstavlja prirodno sredstvo za izbeljivanje. Kako biste posvetlili tamne mrlje, sve što treba da uradite je da jednostavno isečete tanko parče krmpira i postavite ga ispod pauzuha. Isto kao krastavac, možete ga iscediti, a potom sok natopiti vatom.

Ostavite sok da deluje 15 minuta, dok se ne osuši, a zatim isperite pazuh toplom vodom.

 

Kokosovo ulje

 

Poznato po svojim prirodnim sastojcima za izbeljivanje, kokosovo ulje je još jedna opcija za izbeljivanje kože koja je potamnela.

Jednostavno masirajte mrlje uljem i ostavite da deluje 15 minuta, a potom operite pazuh toplom vodom. Svakodnevno masiranje garantuje posvetljivanje.

 

Soda bikarbona

 

Ako želite da se rešite tamnih mrlja potrebno je da radite piling, a soda bikarbona je jedan od najboljih predloga.

Sodu bikarbonu pomešate sa vodom, kako biste dobili pastu, a potom protrljajte dobro potamnelu regiju. Kada uradite dobar piling, isperite pazuh i osušite ga. Za najbolje rezultate, piling treba da radite dva puta nedeljno.

 

Limun

 

Lumun je najbolje prirodno sredstvo za izbeljivanje, a posebno se dobro pokazao za rešavanje problema sa potamnelim delovima kože.

Sve što treba da uradite je da isečete limun na dva dela, a potom jednom polovinom da protrljate pauzuh nekoliko minuta. Ostavite da sok odstoji na koži 15 minuta. Radite to dva puta nedeljno i primetićete odlične rezultate.

Komentari

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.