Vesti  Zdravlje

NAJČEŠĆI UZROK RAKA o kom vam niko nije pričao: Doktorka otkriva kako da proverite KISELOST ŽELUCA!

"Niska kiselost želuca je vodeći izvor raka želuca i drugih hroničnih oboljenja. Rizik razvoja ovih bolesti pogoršava nekontrolisano i nesavesno prepisivanje antacidnih preparata i blokatora kiselina", otkriva specijalista prirodne medicine, O.I. Sineva.
Autor: Uspesnazena.com/Stil/T.P. Foto: Pixabay.com
Vreme: 17:05h | 26. januar. 2016.
0

Ona kaže da se dobro krije i činjenica da je glavni uzrok gorušice ne višak, već nedostatak hlorovodonične kiseline u želucu. Zato je i određivanje kiselosti želuca važna preventivna mera i ozbiljan korak na putu ka zdravlju.

 

 

"Preporučila bih svim bolesnicima da obrate pažnju na kiselost želuca, bez obzira na dijagnozu. Korekcija kiselosti je upravo ta kritična karika koja je neophodna za ozdravljenje", upozorava doktorka.

 

ZABORAVITE NA STRES ZA 5 MINUTA! Metoda ruskog naučnika koju BAŠ SVAKO može da primeni

 

Za određivanje kiselosti želuca sprovodi se posebna procedura koje se zove test 'Heidberg'. Za njeno sprovođenje, bolesnik treba da proguta specijalnu kapsulu vezanu za poseban konac. Nakon što kapsula pošalje radiosignale, nju vade iz želuca.

 

"Oduvek sam bila nepoverljiva prema laboratorijskim i instrumentalnim metodama dijagnostike. Meni se čine pouzdanijim kliničke metode za određivanje simptoma. Zato želim da vam otkrijem metodu dijagnostike niske kiselosti želuca, koju možete sprovesti u kućnim uslovima", kaže Sineva.

 

Ona je otkrila potpuno bezbedan test sa sodom bikarbonom:

 

Promešajte 1/4 kašičice sode bikarbone i 150 ml mlake vode.

 

Popijte ovaj rastvor ujutro, na prazan želudac.

 

Zabeležite vreme koje će proći do pojave podrigivanja. Dovoljno je sačekati ne više od tri minute. Ako niste podrignuli, postoji verovatnoća niske kiselosti želuca. Ako ste podrignuli - vaša kiselost je u redu.

 

Svaka OSOBA u vašem životu je LEKCIJA: Evo šta nam odnosi sa drugima PORUČUJU o nama samima

 

Da li je ova metoda pouzdana? Ne za sve. Ali, zašto ne probati? Tačnost dijagnostike povećava se kod kombinacije gore navedenog testa sa kliničkim simptomima smanjene kiselosti želuca, koji uključuju:

 

-Nadimanje stomaka, osećaj prepunjenog želuca nakon obroka
-Nesvarena hrana, proliv ili zatvor
-Alergija na određenu hranu
-Povremena mučnina
-Iritacija oko rektuma
-Omekšavanje, listanje i pukotine na noktima
-Proširene vene u oblasti obraza i nosa
-Gljivične infekcije i disbakterioza creva
-Bubuljice
-Nedostatak gvožđa
-Gubitak kose

 

"Ako sjedinite i proanalizirate gore navedene simptome, možemo sa velikom verovatnoćom posumnjati na smanjenu kiselost želuca. A dijagnostika je već polovina lečenja", zaključuje doktorka.

 

Komentari

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.