TRIKOVI ZA PODMLAĐIVANJE VAGINE: 5 stvari koje MORATE DA PROBATE

žena
pixabay.com

Ako nemate novca za operaciju, nudimo vam prirodne načine kako da svojoj vagini vratite prvobitnu elastičnost i čvrstinu.

 

Orgazam
Prilikom orgazma dolazi do spontanog grčenja i opružanja vaginalnih mišića i ovo predstavlja najprirodniju vežbu za njihovo jačanje. Zato ne štedite energiju. Ako su vam seksualni odnosi sa partnerom neredovni ili nemate stalnog seksualnog partnera, za svoje orgazme se pobrinite sami. Što više, to bolje. Više orgazama dovodi do jačih mišića, a jači mišići vagine prouzrokuju više orgazama i pojačavaju njihov intenzitet.

Vežbajte
Pilates i Joga daju neverovatne rezultate kada je reč o jačanju i zatezanju vaginalnih mišića. U paketu sa kegelovim vežbama, zaista mogu da učine čuda tamo dole.

Ishrana

Bez kvalitete oshrane, bogate raznovrsnim namirnicama, nikakve vežbe vam neće pomoći na duže staze. Vašim mišićima je potrebna hrana. Bez nje ih možete napinjati do iznemoglosti, bez značajnijih rezultata. Ukoliko želite da vaša vagina bude zaista čvrsta i uska, povećajte unos proteina životinjskog porekla, ugljenih hidrata i vitamina iz voća i povrća.

Biljke koje pomažu:
Josta je u našim krajevima malo poznata (vrsta jagodastog voća, nastala ukrštanjem crne ribizle i ogrozda), ali ima blagotvorno dejstvo na elastičnost kože. Dovoljno je da pre kupanja nanesete malo soka ove biljke na vaginu. Ne preterujte, jer suviše česta upotreba ove biljke može izazvati negativne efekte.

Hrastova jabuka pomaže u zatezanju zidova vagine, ima umirujuće dejstvo na sluzokožu i povećava njenu vlažnost.

Kurkuma u veoma kratkom periodu pomaže u obnavljanju mišića.

Hamamelis – veštičiji lešnik. Sameljite ovu biljku u prah i nakon kupanja nanesite na vaginu. Ponavljajte ovo minimium jednom nedeljno i videćete rezultate.

Aloe Vera je možda najdostupnija i najpoznatija biljka sa ovog spiska. Njena blagotvorna dejstva već su opšte poznata. Pomaže kod iritacija i suvoće vagine.