SELFI JOJ SPASIO ŽIVOT: Kod lekara je otišla iz estetskih razloga, ne slutivši da joj preti OPAKA BOLEST! (FOTO)

selfi
print screen/facebook.com/Cloe Jordan

Devojka iz Vulverhemptona je neobičnu promenu na svom stomaku prepoznala kao estetski nedostatak koji je kvario njene selfi fotografije. Želja da ga se reši pomogla joj je da otkrije jednu od njsmrtonosnijih bolesti današnjice.

Dvadesetjednogodišnja Kloi Džordan, bila je nezadovoljna svojim selfi fotografijama u bikiniju. Otišla je kod lekara kako bi se konsultovala o uklanjanju velikog tamnog mladeža na stomaku, a doktor koji je izvršio pregled imao je loše vesti za nju.

– Mladež sam imala od rođenja ali je počeo da se menja krajem prošlog leta. Mislila sam da promena nije alarmantna ali sam ipak odlučila da konsultujem lekare. Doktoru sam najpre objasnila da me mladež nervira zato što su moje selfi fotografije u bikiniju postale užasne zbog ove promene. Nisam ni slutila da mi je zapravo život ugrožen – Izjavila je Kloi Džordan a preneo Dejli Mejl.

U početku je želela da sazna da li je uopšte neophodno raditi operaciju. Tada su joj lekari bolnice u Vulverhemptonu naložili hitnu operaciju i biopsiju zbog sumnje da se radi o melanomu koji se širi. 

Lekari su najpre posumnjali da je melanom nastao zbog preteranog izlaganja suncu ili odlascima u solarijum ali Kloi kaže da se tokom godine sunča dva do tri puta te da je ponosna na svoj bledi ten.

– Nikada više neću izaći na sunce jer je i najmanje zračenje veoma opasno – kaže Džordan.

Posle uklanjanja melanoma Kloi je preko društvenih mreža objavila fotografiju ožiljka. Na taj način kako kaže, želi da skrene pažnju svima koji se preterano izlažu sunčevim zracima. Njena operacija je obavljenja 24. marta a sada tim lekara odlučuje o daljim koracima kako bi opaka bolest bila apsolutno izlečena.