ČUVENA KUVARICA UVREDILA ITALIJANE: Stavila je u KARBONARU ove sastojke i oni joj to nisu OPROSTILI

Najdžela Loson
Facebook/Nigella Lawson

Popularna kuvarica Najdžela Loson našla se na udaru kritike nekih Italijana, koji smatraju da su njeni recepti smrt za italijansku kuhinju.

 

Najdžela Loson je poznata po tome da ne voli da precizno meri sastojke koje stavlja u svoja jela i na to su svi njeni obožavaoci navikli. Ipak, to što je stavila pavlaku za kuvanje u karbonaru, neki Italijani su doživeli kao “smrtni greh”!

Sveje počelo kada je ona na svom Facebooku objavila kako pravi karboanre na njen način, a recept je sadržao pored pavlake i vino. 

Mislim da je karbonara, kakvu Meril Strip pravi za Džeka Nikolsona u filmskoj verziji jedne od mojih omiljenih knjiga ‘Heartburn’, ona prava, masna, ljubavlju natopljena primalna gozba, kakva se sprema kad neko prvi put ostaje da prenoći – napisala je Loson.

Ova njena objava je izgleda silno “uvredila” neke Italijane koji su počeli da joj pišu komentare negodovanja.

Najdžela, ti si divna žena, ali tvoji recepti su smrt za italijansku kuhinju, doslovno! Pavlaka se nikad ne stavlja u karbonaru, nikad! Samo jaja – bio je samo jedan od komentara koje je Najdžela primila.

Neki su joj čak pisali da bi, uz poštovanje njene globalne popularnosti, u staroj Italiji mogla samo da pere sudove!

Na sve ove komentare Najdžela Loson se do sada oglasila, a nama ostaje da vidimo da li će i dalje spremati karbonaru na svoj način.