Svakog jutra pijte OVAJ napitak i pucaćete od zdravlja

limunada
Pixabay

Jetra u našem organizmu ima ulogu stvarača krvi. Ona učestvuje u procesu obnavljanja krvi. Takođe, pomaže jačanju i stimulaciji probave u organizmu. Ona takođe čisti krv i eliminiše sve toksine i nečistoće iz nje.

 

Možemo zaključiti da čista jetra donosi zdravlje, vitalnost, energiju, lep zgled i dobro raspoloženje.

Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je njeno svakodnevno čišćenje – svako jutro na prazan želudac popijte kašiku maslinovog ulja pomešanog sa kašikom limunovog soka. Nakon toga, možete uživati u doručku.

Ovaj “koktel” možete pripremati celi život, jer su oba sastojka obične životne namirnice.

Posle mesec dana osetićete promene. Vaš izgled će se poboljšati, nestaće tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svež, a izgled podmlađen. Creva će raditi kao sat, zaboravićete na zatvor i probleme s probavom. Osećaćete se zdravo s puno energije.

Maslinovo ulje kao nijedan drugi proizvod pomaže otvaranju kanala jetre i žučne vrećice.

Isti učinak na probavu imaju limun i brusnica. Čuvajte ga na sobnoj temperaturi. Možete i u frižideru, ali na niskim temperaturama ono postaje mutno. Međutim, to nema nikakav uticaj na njegove osobine.

Korisne osobine limuna su dobro poznate svima. Prvo, limun je izvanredan izvor vitamina C. Drugo, on veoma dobro čisti krvne sudove od naslaga holesterola i doprinosi čišćenju jetre.