10 Nostradamusovih PROROČANSTVA za 2016. godinu koja tresu CEO SVET

Nostradamus
Commons Wikipedia

Hoće li se ostvariti Nostramusova predviđanja o budućnosti?

 

Francuski lekar i astrolog Mišel de Nostr Dam poznat je po svojim predviđanjima koja se i dan-danas analiziraju.

Ova njegova proročanstva bi trebalo da se obistine do kraja 2016. godine:

1. Obama će biti poslednji američki predsednik – Prorok Nostradamus je predvideo Obaminu pobedu na izborima 2013. godine, ali je rekao i da će on biti poslednji američki predsednik. Postavlja se pitanje ko će postati nova najveća svetska sila?

2. Neobični vremenski uslovi – “Voda će rasti, a zemlja će sve više tonuti”, navodi se u zapisima Nostradamusa i dodaje da će se klima sve više menjati u sve kraćem roku.

3. Neobičan raspored planeta – Nostradamus je predvideo da će se promeniti raspored planeta što će imati ogromne i tragične posledice za Zemlju.

4. Bliski istok gori – Predviđanje Nostradamusa za 2016. godinu kaže da će nafta na Bliskom istoku biti zapaljena.

5. Eksplozija na Bliskom istoku – Na Bliskom istoku dogodiće se mnoge eksplozije, a Nostradamus tvrdi i da će avioni padati s neba.

6. Kraj sveta – Prorok navodi da će rat u Iraku biti prvi signal da će svet kakvog znamo uskoro nestati.

7. Igrice u Beloj kući – Nostradamus tvrdi da Bela kuća igra ratne igrice i da ima plan za uništenje sveta, a taj plan počinje na Bliskom istoku.

8. Topljenje polova – Jedno od najdramatičnijih proročanstava Nostradamusa, ali i ono s najvećom verovatnoćom je ovo o otapanju polova.

9. Sudbina Izraela – Jerusalim će biti opkoljen sa svih strana, a jedna zapadna sila će pomoći Izraelu u borbi.

10. Rusija je mirotvorac – Ako se Rusija ne ujedini sa Evropom i zapadnim zemljama za vreme predstojećeg velikog rata, onda će odigrati ulogu mirotvorca, tvrdi Nostradamus.loading...