ARGENTINA DRHTI: Iz žbuna se IZNENADA ukazao GOBLIN, izbezumljena deca pobegla su bez traga! (VIDEO)

Goblin
print sceen/you tube.com/B2 Channel

Dečija igra na jednom proplanku u Argentini, prekinuta je kada su ugledali "goblina" kako izleće iz obližnjeg rastinja i juri ka njima.

 

Dečaci zu bili zaprepašćeni posle bliskog susreta sa nedefinisanim bićem koje ih je pojurilo dok su igrali fudbal na proplanku.

Snimak prikazuje decu koja razdragano igraju fudbal do trenutka kada je jedan od njih uočio spodobu koja se nedefinisanim pokretima približava. Oniža kreatura tamne boje najpre puzi, zatim se lagano uspravlja, krećući se nespretno i čudno da se ne može sa sigurnošcu uočiti da li je čovek ili zver.

Dečak koji je prvi uočio opisanu kreaturu, viknuo je koliko ga grlo nosi u nadi da će neko od starijih priskočiti u pomoć. 

Incident se dogodio u argentinskom mestu Santijago del Estero, na severu ove južnoamericke zemlje. Lokalni mediji su preneli snimak na kome se prema njihovim rečima pojavljuje mitsko bice “Goblin” , a kako javlja britanski portal Dejli Ekspres, roditelji dece kažu, da niko od preplašenih mališana ne želi da se vrati tamo gde su do neprijatnog susreta provodili bezbrižne dane.loading...