BIZARAN REKORD: Žena sa NAJDUŽIM NOKTIMA NA SVETU rešila da ih iseče, a tek da vidite ŠTA ĆE SA NJIMA da uradi (VIDEO)

Ejana Vilijams, Ginisova rekorderka sa najdužim noktima na svetu, nedavno je odlučila da se odrekne svog zaštitnog znaka i odsekla je nokte, čija je ukupna dužina čak 733,55 centimetara.

Printscreen Youtube/ Guinness World Records

Puštala ih je gotovo 30 godina, zbog čega nije mogla da obavlja jednostavne svakodnevne zadatke kao što su pranje sudova ili menjanje posteljine, piše portal “Ginis vorld rekords”.

Uprkos tome što je nokte puštala tri decenije, odlučila je da ih odreže i počne “novi život”, u kojem je ništa neće ograničavati. Ipak, priznaje da će joj nedostajati njeni sablasno dugi nokti.

– Puštala sam nokte nekoliko decenija, a sad sam spremna za novi život. Znam da će mi nedostajati, ali došlo je vreme da se oprostim sa njima. Moram da budem jako oprezna sa pokretima. Obično u glavi pripremam sledeći korak, kako se ne bih povredila noktima ili ih slomila. Uzbuđena sam što ću ih odseći zato što me raduju novi počeci. Bez ili sa noktima, uvek ću biti kraljica – izjavila je Ejana.

Ovoj ženi iz Teksasa nekada je bilo potrebno tri ili četiri bočice laka kako bi ih ulepšala, a čitav proces lakiranja trajao je i po nekoliko dana.

Njeni nokti biće izloženi u muzeju “Biliv it or not”, na Floridi.

Iako je Ejana potukla svoj prethodni rekord postavljen 2017. Amerikanka Li Redmond još uvek drži rekord za najduže ženske nokte koji su ikada zabeleženi. Počela je da ih pušta 1979. godine, a bili su dugi čak 8,65 metara, međutim, nakon stravične saobraćajne nesreće ostala je bez njih.

Zato što je francuski manikir “aut”: Žene su poludele za novim trendom – gaje PRAVE BILJKE NA NOKTIMA (FOTO)