BIZARNO: Zaglavio joj se vibrator u rupi kroz koju urinira (FOTO + VIDEO)

'Započeo sam pregled i spekulum mi je zavibrirao u ruci. Moglo je da se oseti kako vibrira', opisao je doktor.

Dežurni doktori koji rade hitne intervencije obično viđaju pacijente koji imaju zaglavljene stvari na najneobičnijim mestima, ali doktor Rodžer Goldenberg i njegova supruga medicinska sestra Vendi su još uvek u šoku zbog vibratora koji je bio zaglavljen na najbizarnijem mestu koje se može zamisliti.

Jedna žena je došla u bolnicu u Kanzasu gde se žalila na bol u donjem stomaku koji je prouzrokovao vibrator.


Vendi Goldenberg je mislila da vibrator može da se zaglavi samo u vagini ili u anusu, ali nije bila u pravu.„Kada je pacijentkinja rekla ‘Nijedan od ta dva slučaja’, znala sam je u pitanju nešto neobično, pa mi je rekla ‘To je tamo gde uriniram'”, opisala je Vendi u u poslednjoj epizodi emisije “Seks me je poslao u Urgentni”, u kojoj su glumci odigrali čitavu scenu koja se zapravo desila mladom paru.

“Tu je mala rupa kod urinarnog kanala i tuda izlazi urin”, dodala je pacijentkinja.”To je stvarno nemoguće”, rekla je Vendi.

“Uretra može malo da se raširi, ali to nije generalno pravilo. Ne toliko baš”, rekao je doktor u toj epizodi.„Nema šanse da se ovo desilo. Verovatno joj je u vaginalnom predelu ali ona samo oseća da je negde drugde”, rekla je Vendi.

“Započeo sam pregled i spekulum mi je zavibrirao u ruci. Moglo je da se oseti kako vibrira”, opisao je doktor.
Na kraju se ispostavilo da je vibrator zaglavljen čak u bešici.

Vendi je istakla da pacijentkinja ima i kamenčiće u bubrezima i da joj je zaglavljivanje vibratora izazvalo još bola.