BIZARNOG LI PRIZORA: Svekrva pretvorila najsrećniji dan mlade u najveći košmar (FOTO)

Dan venčanja je najlepši dan u životu jedne žene, kada je ona u centru pažnje i svi se dive njenoj venčanici. Zlatno pravilo je da, ako niste mlada, onda belo nije poželjno nositi na taj dan. A šta ako ste svekrva? Da li je onda sve dozvoljeno?

mlada
pixabay.com

Poznati američki TV voditelj Džimi Felon je od svojih gledalaca zatražio da na Tviteru podele najveće svadbene promašaje. U moru objava, jedna, koju je poslala Ejmi Penza iz Kirklanda, upečatljivo je odudarala.

Moja svekrva je nosila venčanicu na mom venčanju. Tako da – pokušajte to da nadmašite – napisala je Ejmi uz fotografiju koja je postala pravi hit na internetu.

Korisnici Tvitera, koji su komentarisali tvit, divili su se tome kako je Ejmi pokazala neverovatnu samokontrolu.

Nakon mnogo kritika na račun svekrve i molbi da detaljnije opiše događaj kada ju je videla u venčanici, Ejmi je rešila da podeli svoju priču.

Nisam znala šta će moja svekrva obući. Nisam se ni setila da ja pitam. Tog jutra sve deveruše su bile nagurane u malu prostoriju. Znate kako to ide, šljokice i lak za kosu na sve strane, 15 slojeva maskare. Salveti ispod pazuha kako se ne biste znojili po haljini. Onda je ona ušla u prostoriju. Videla sam venčanicu. Ne sećam se puno toga… – objasnila je Ejmi.

Jedino čega se seća je da je rekla svekrvi: “Ti… ti bi mogla biti mlada…“.

Ipak, mlada iz Kirklanda je takođe dodala da sa radošću može da kaže da je svadba protekla divno i da niko nikoga nije gurnuo u fontanu.

Evo u čemu je stvar. Moja svekrva je jako štedljiva. Da biste je shvatili, morate znati odakle potiče. Ona je odrasla u ekstremnom siromaštvu. Kada odrastaš bez ičega, to ostaje s tobom zauvek. Nije ona okrutna, ni sebična. Ali njeni metodi štednje su legendarni i često smešni – objasnila je.

Potom su usledili primeri svekrve koja je došla u restoran kako bi uzela ostake Ejminog sendviča i stavila ih u kesu iz straha da će ih neko drugi pojesti. Pored toga, unuku je naučila da uzima vodu sa ledom, kako bi kada se led otopi imala još više vode po istoj ceni.

Na kraju, Ejmi je čak i opravdala svoju svekrvu, koja je videla venčanicu na popustu i zato ju je kupila. Kao ekspert u kupovini na popustu, ova dama redovno donosi vreće odeće za njene unuke, jer želi da im da sve što ona nije mogla da ima kada je bila mala.

Da, venčanica je bila šok. Ali sigurno mi je i poprilično smešna uspomena – zaključila je Ejmi, prenosi Zadovoljna.hr.