CELOG ŽIVOTA SU MU GOVORILI DA JE DEBEO! Tek sada, lekari su shvatili koliko su STRAŠNO POGREŠILI (VIDEO)

Tumor težak oko 60 kilograma otklonjen je iz stomaka čoveka kome je ranije dijagnostifikovana prekomerna gojaznost. Doktori veruju da je izraslina nastala zbog urasle dlake.

Printscreen

Vlasnik prodavnice antiviteta iz Misisipija, kome su doktori mesecima govorili da ima problem sa debljinom, hitno je operisan posle otkrića da ima ogromni tumor koji vodi poreklo od urasle dlake.

– Rekli su mi da sam debeo… kažu ‘ti si samo debeo’ – priseća se pedesetsedmogodišnji Rodžer Logan, a prenosi Hafington post.

Tumor je u njegovom telu rastao punih 12 godina, dok su fizijatri kojima se često obraćao za rešenje problema sa gojaznošću propustili da prepoznaju tumor, koji na svu sreću nije bio maligni.

Kako je tumor rastao, njegova sposobnost za kretanje se sve više smanjivala. Na kraju je ostao prikovan za krevet. Nije mogao da vodi radnju ali ni da se bavi ostalim poslovima koji su mu ispunjavali život.

Specijalista koji dijagnostifikovao tumor, dao mu je 50 odsto šansi da preživi operaciju. Ipak, njegova supruga Kiti je pronašla stručnjaka koji je bogatom praksom u jednoj kalifornijskoj bolnici, stekao iskustvo kada je reč o otklanjanju ogromnih tumora.

Doktor Vipul Dev je uspešno operisao Logana, a pacijent je stao na noge samo dva dana kasnije. Predviđaju mu potpuni oporavak.