ČITAVO TELO PREKRILA TETOVAŽAMA: Najtetoviranija Britanka zažalila zbog JEDNOG DETALJA

Žena koju su prozvali najtetoviranijom u Velikoj Britaniji počela je da tetovira lice nakon što je ostala bez prostora na telu kojim bi mastilom moglo nešto da se nacrta.

Tetovaže
Pixabay.com

Beki Holt (33) čitavo telo prekrila je tetovažama, a prazni su joj jedino dlanovi i tabani. Dizajnerka enterijera kaže da se navukla na tetovaže još početkom 2000-ih kad je imala 15 godina.

Ova žena iz Pojntona procenjuje da su njene tetovaže vredne oko 35.000 funti, iako navodi da je neke dobila besplatno. Omiljena joj je, kaže, tetovaža stihova Dejvida Bouvija na čelu, prenosi “The Lad Bible”.

Holt, koja je gostovala u britanskom šou “This Morning Today”, voditelj Filip Šofild pitao je kako je došla do prve tetovaže na licu.

– Ostala sam bez prostora i želela sam više – rekla je.

Dodala je da je ranije rekla da nikad neće tetovirati ruke, vrat ili lice, ali kad je ostala bez mesta za tetoviranje, predomislila se. Kaže i da nema šanse da pobroji sve tetovaže koje ima, a neke su i na intimnim mestima.

Beki Holt je popularna i na Instagramu gde je prati više od 10.000 ljudi. Pre mesec dana rodila je i ćerkicu Auroru-Forest, te kaže da će tetovirati njeno ime čim se otvore saloni za tetoviranje.

Njena opsesija počela je kad je još bila tinejdžerka, ali tad je napravila i prvu grešku.

– Kad sam imala 15 godina, tetovirala sam ime svog bivšeg na međunožju. Definitivno sam odrasla i zažalila zbog toga, pa sam ga prekrila lobanjama – rekla je.

– Otad sam težila da prekrijem telo tetovažama jer su mi se svidele žene na naslovnici magazina Bizarre… Godine 2014. ispunila sam san i pojavila se na naslovnici tog magazina – navela je ona.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Becky Holt (@beckyboltholt)