ČUDO U PRODAVNICI NAMEŠTAJA: Ateista počeo da veruje u BOGA kada mu se ukazala slika ISUSA!

Isus
Pixabay.com

Jedan ateista je bio svedok čudesne pojave koja mu se ukazala tokom kupovine u poznatoj prodavnici nameštaja.

 

Alester Kantli je tokom posete Ikei, sasvi slučajno ugledao ljudski lik koja se ukazao na drvenoj površini vrata toaleta. Prema svedočenju čoveka iz Glazgova, to je nedvosmisleno bila slika Isusa, mada se neki njegovi prijatelji ne slažu sa tim upoređujući čudotvorni prikaz sa likom Dejvida Bouvija i Lemija Kilmistera.

– Nisam religiozan, ali mi je teško da osporim čudo koje se ukazalo pred mojim očima. Da, to je defintitivno Isus. Prolazio sam pored vrata, ali kada sam zastao i zagledao malo bolje, nisam mogao da se otmem utisku koji je verodostajna slika ostavila na mene – rekao je Kantli.

Kantli je u prvi mah postao predmet podsmeeha svojih prijatelja koji su tvrdili da konture lica pripadaju Dejvidu Bouviju a neki veruju da se ukazao Lemi Kilmister lično. Ipak, Škot je pod utiskom viđenog okončao posetu radnji kupovinom sveća.

– Ne dešava se svaki dan ovakvo čudo. Jano sam video lice Isusovo i otići ću ove nedelje još jednom kako bih proverio da li je još uvek tamo – rekao je Kantli a preneo Dejli mejl.