DA LI U SEBI NOSITE KRV VANZEMALJACA? Saznajte da li ste, kao većina, nastali od majmuna ili ste došli SA DRUGE PLANETE!

Vanzemaljska krv
Dnevno.rs/Kolaž

Da li u vama čuči neki mali zeleni? :)

 

Svi mi dobro znamo (znamo li?) da na svetu postoje četiri krvne grupe – O, AB, B i A. Glavni razlog za postojanje ovih različitosti jeste činjenica da svaka krvna grupa zavisi od toga koji se proteini nalaze u našoj krvi. Uz to, postoji i Rh (rezus) sistem krvnih grupa.

Ukoliko u sebi nosite negativni rezus faktor, postoji neka teorija da nosite u sebi vanzemaljsku DNK.

Istraživači su zaključili da osobe koje imaju negativni rezus tip krvi ne nose evolutivni gen rezus majmuna koji ima većina ljudi. Tako gledano, pošto svi potičemo od majmuna, kako je moguće da neki nemaju taj “majmunski” gen?

Drugi tipovi imaju određene proteine u krvi, a RH negativni faktor ih nema. Otprilike 10-15 odsto populacije nosi ovaj tip krvi i naučnici i dalje češkaju glavu pitajući se – Odakle li oni dođoše?

Moguće je da su u nekom trenutku vanzemaljci došli na Zemlju i ostavili nam “na poklon” RH negativni tip krvi. Ono što je još veća misterija jeste činjenica da svi koji su ikada tvrdili da su ih vanzemaljci oteli imaju baš ovaj tip krvi.

Došlo se i do zaključka da su ljudi koji imaju negativni rezus faktor inteligentniji, kao i da većinski imaju ili plave ili zelene oči. Često su riđokosi, smeta im vrućina i izuzetno su emotivni.loading...