Da nije otišao malo predaleko?!Ovo je najstrašnija kuća koju ćete videti u Noći veštica (VIDEO+FOTO)

Ide Noć veštica. Amerikanci su već završili sve pripreme, okitili kuće i izabrali kostime. Međutim, jedna porodica u Dalasu možda je preterala!

Iskoristivši strah od ebole kao inspiraciju, ova porodica iz Dalasa je „proglasila karantin” i kuću pretvorila u zabranjenu zonu okruživši je žutim trakama, buradima i znacima zabrane prilaska i opasnosti. Sve je delovalo toliko uverljivo da je čak i policija došla!

– Uvek ima negativnih ljudi i siguran sam da će ne oni napadati zbog ovoga, ali stavr je samo u dobroj zabavi – kaže Džejms Faulk, ponosni domaćin ove neobične kuće dok stoji ispred svog doma obučen u kompletno zaštitno odelo dok u rukama nosi plastičnu kesu na kojoj piše „biološki otpad”.

 

Ebola je do sada odnela preko 5.000 života, a procenjuje se da je broj obolelih prešao 10.000. Zbog toga mnogi smatraju da je ovakva šala neukusna i potpuno neprimerena.

– Sledeći korak je: Hajde da se svi zabavimo za Noć veštica i upralimo neke ljude pri tom – uporan je ovaj Teksašanin koji je na kuću nedavno okačio i natpis „Srećna Noć veštica”.

 loading...