Mlada Britanka Kejti Vidouson uživala je u seksualnim igricama sa svojim dečkom, koji ju je vezao za krevet, ni ne sluteći da će taj događaj pokrenuti nesrećan splet okolnosti zbog kojih će ubrzo izgubiti život.

 

Naime, mlada majka je zadobila manju povredu na zglobu od vezivanja. U ranu na ruci zatim je ušla bakterija koja jede ljudsko meso, i to nakon što su lekari postavili pogrešnu dijagnozu.

Nakon vatrene noći, negovateljica Kejti (24) iz Birmingema otišla je na posao, ali kasnije je svom dečku poslala fotografiju zgloba i rekla mu da ne oseća prste, kao i da se bol širi celom rukom.

Uputila se u bolnicu gde je kazala lekarima kako je povredila zglob ruke kada je pristala da je dečko veže u spavaćoj sobi. Oni su joj rekli da se radi o običnom istegnuću i poslali je kući s tabletama protiv bolova, no idućeg jutra stanje se pogoršalo, a na ruci su joj se razvili plikovi.

Devojka je ponovo odjurila u bolnicu, gde je doživela srčani udar. Patolog je rekao da su temperatura njenog tela i puls bili abnormalni i da je trebalo da ostane pod nadzorom u bolnici, pa čak i da bude podvrgnuta operaciji. Međutim, dva doktora su je pregledala, napravila rendgenski snimak i nakon toga je poslali kući.

Da je ostala u bolnici, smrt je mogla da bude izbegnuta. Kejti je umrla od nekrotičnih promena tkiva čiji su simptomi zanemareni – kazao je patolog, piše “Independent”.

Njen partner, kuvar Din Smit, rekao je da su Kejti i on bili u vezi pet i po godina, kao i da je ona imala malo dete.

Ne sećam se tačno, ali te večeri nismo radili ništa novo – rekao je Smit tokom istrage na pitanje o vezivanju.

Nakon saslušanja, porodica pokojne Kejti kazala je da namerava da podigne tužbu zbog nemara.loading...